Mads Petersen før AB: "De er et hold, der gerne vil spille fodbold"

På søndag venter der en ny kamp for Ringkøbing IF på Green Arena, når AB kommer besøg i det vestjyske.

En af de få spillere i Ringkøbing IF-truppen, der har mødt AB, er Mads Petersen, da han spillede i FC Roskilde, og han forventer en svær kamp.

”Jeg har mødt AB i 1. Division, da jeg spillede i FC Roskilde. Dengang var det et hold, der gerne vil spille fodbold og vil fremad banen. De har mange dygtige spillere og er en klub med en stor historie, så det bliver helt sikkert en svær opgave, og det er godt hold, vi skal møde,” siger Mads Petersen.

Det er desuden første gang Ringkøbing IF skal møde et sjællandsk hold i denne sæson, og selvom der godt kan være forskel på spillestilen i de to landsdele, så tror målmanden ikke, at det bliver aktuelt på søndag.

”De jyske hold vil gerne hurtigere frem omkring feltet og spille, mens de sjællandske hold gerne vil bygge spillet op og have flere afleveringer, inden man nærmer sig modstanderens felt. På den måde er der en forskel, men det er ikke en stor en. Jeg tror dog, at spillestilen kommer til at ligne hinanden lidt, når vi møder AB, for begge hold vil gerne holde bolden på jorden,” fortæller Mads Petersen.

Og netop fordi de to spillestile ligner hinanden, så tror han, at både han selv og målmandskollegaen i AB kan få en del at se til.

”Jeg forventer, at det bliver en underholdende kamp. Der kunne godt falde mange mål i kampen, for det er to hold, der vil fremad. Selvfølgelig vil jeg gerne undgå, at de får mange chancer, så vi kan stå imod, men jeg tror, det er to spillestile, der giver lidt chancer i begge ender, så der kan godt blive lidt travlt, men det er bare fedt. Tilskuerne skal nok få noget at se til i hvert fald,” forudser Mads Petersen med et smil på læben.

Og selvom Ringkøbing IF ikke har fået point i Oprykningsspillet, så har der været fine takter, og nu skal skarpheden i begge felter findes frem.

”Der er mange gode takter, vi skal holde fast i. Vi skal være lidt stærkere på bolden, så vi ikke smider den for hurtigt væk. Men jeg synes, vi er godt stillet. Vi er farlige på dødbolde, er generelt gode på bolden og kommer frem til en masse afslutninger, og nu gælder det om, at vi skal være skarpe i begge felter,” forklarer målmanden til slut.

Søndagens opgør imellem Ringkøbing IF – AB fløjtes i gang klokken 14:00 på Green Arena.

Kampen kan både følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=41864.