Mads Petersen: "Altid en rar fornemmelse at spille hjemme"

Efter en hård start på sæsonen med mange indkasseret mål har Ringkøbing IF fået bedre styr på organisationen. Det har efterladt en lidt mere Mads Petersen i målet, men tingene kan fortsat blive bedre. 

”Vi har haft klart mere fokus på den defensive del efter starten. Blandt andet hvordan vi spiller med bolden i egne rækker, hvor vi tidligere har været for naive og risikovillige. Samtidig er der kommet et par nye ind i startopstillingen, som helt klart også har gjort en forskel. Det er ikke lige kønt hver gang, men det bliver prioriteret lidt anderledes nu, men vi har dog stadig tonsvis af ting, vi skal blive bedre til,” fastslår Mads Petersen. 

Efter to udebanekampe i træk og en lettere kaotisk sidste kamp vender Ringkøbing IF tilbage på Green Arena, og det glæder målmanden sig over, hvor der samtidig er stor ros til klubbens frivillige.

”Vi kommer desværre ud for at spille nogle lidt sløje steder nogle gange på udebane, og det kan faktisk være lidt svært, når man er vant til altid gode forhold i Ringkøbing. Det er altid en rar fornemmelse at være hjemme, hvor alting spiller og intet mangler, og hvis der mangler noget, så er det ændret til det bedre næste gang, og det er fantastisk, at så mange frivillige vil ofre deres tid og ressourcer på det,” fortæller en glad Mads Petersen.

Søndagens modstander på Green Arena er Aarhus Fremad, og Mads Petersen forventer en svær kamp, der igen kan blive afgjort i de døende sekunder.

”I forhold til kampene mod Tarup-Paarup og Kjellerup IF er det generelt en bedre modstander vi skal op imod på søndag. Aarhus Fremad er et godt spillende fodboldhold, som har en fin defensiv. Jeg forudser en meget lige kamp, hvor ingen af holdene er klare favoritter, og der vil være kamp om pointene til sidste sekund,” fortæller han.

Med forventningen om en tæt kamp kan fansene komme til at spille en stor rolle, og derfor håber målmanden selvfølgelig også på stor opbakning fra lægterne. 

”Der kommer forhåbentlig en masse tilskuere og bakker os op. Vi spiller på et efterhånden ret godt græstæppe på Green Arena. Vi har det godt på hjemmebane, og det vises gennem hårdt arbejde og viljen til at vinde samtlige dueller, og vi elsker alle sammen, når tilskuerne sidder klar til at klappe os fremad og samtidig råbe af modstanderen. Det ser vi gerne på søndag igen,” siger Mads Petersen med et smil på læben. 

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Aarhus Fremad fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena. 

Kampen kan samtidig følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22683.

Kamppartner er Kvickly.