Målmand Simon Brogaard og RIF forlænger med hinanden

RIF og Simon Brogaard har med den nye aftale papir på hinanden frem til sommeren 2023. Det er en aftale som skaber ro på en position, som alle i klubben vurderer som betydelig og vigtig i forhold til holdets videre udvikling og ambitionerne om at vende tilbage til divisionerne igen. Gode stabile målmænd er ofte i lige og tætte kampe afgørende for succes eller fiasko.

Sportschef Nicolai Wael er derfor ikke overraskende ovenud tilfreds med forlængelsen: ”Jeg er rigtig glad for at det lykkedes af forlænge med Simon. Han har gennemgået en flot og positiv udvikling siden sin ankomst til klubben for fire år siden. Med de år på bagen, så betyder Simon også meget i forhold til at være fakkelbærer for klubbens værdier samt for vores sportslige ambitioner”.

Simon Brogaard kom til klubben i 2018, og fik den første aftale i sommeren 2020. Det var lige efter nedrykningen fra 2.division til danmarksserien. Så han har været med i genopbygningsperioden, og har dermed også den erfaring, det kaster af sig. Samtidig har kontinuitet på et fodboldhold stor betydning, og dermed får erfarne spillere en særlig rolle at spille i forhold til integration af nye og måske yngre spillere. Og så kan man faktisk godt glemme, at Simon først fylder 23 år til april i år.

Klubbens målmandstræner Brian Andersen udtaler om sin lærling: ”Simon har udviklet sig rigtigt godt over en længere periode. Der er lagt på fra træningspas til træningspas. Han er hurtig, sikker i feltet og god med fødderne. Og så besidder han noget meget vigtigt og afgørende for gode målmænd, nemlig mod. Han er ikke bange for at slå sig. Simon kommunikerer godt med resten af holdet, og med den vilje og de ambitioner Simon besidder, så er jeg sikker på, at han fortsat vil udvikle sig over årene”.

Udover at passe buret, så har Simon også i en periode været holdets fysioterapeut, hvilket til tider må være en skræmmende oplevelse. Og så er han for øvrigt også musikalsk, hvilket han beviste til Hjerteklubbens Reunion Party og holdets afslutningsfest i Vesterhavshallen i oktober sidste år. Pludselig stod han der på scenen med guitar og sang, og det kunne han så også. Alle i og omkring klubben sætter stor pris på Simon, der bare ganske enkelt er et sødt og rart menneske.