Lennard Lauridsen: "Vi skal revanchere noget mod Brabrand"

På lørdag venter der en tur til Brabrand for Ringkøbing IF, og hvis Lennard Lauridsen får spilletid i det opgør, så runder angriberen 300 kampe i Ringkøbing IF trøjen. 

Så langt kommer man dog ikke uden hjælp, og Lennard Lauridsen fremhæver især en enkelt træner for sin udvikling i de unge år.

”Jeg havde jo Jens Nielsen de første mange år, og at han ikke har flere grå hår i dag er underligt – om det så er frisøren, han kan takke for det, ved jeg ikke. Han har i hvert fald lagt øre til meget, men vi har altid haft det godt sammen. Derudover har Niels Henrik, Kim Kristensen og Wael også udviklet mig meget de senere år,” slår angriberen fast, inden han også sætter navn på et par spillere.

”Jeg har spillet sammen med rigtig mange forskellige spillere, men selvfølgelig skal Laur (læs: Kasper Lauridsen), som altid har været med, nævnes. Jeg nød også rigtig meget at spille sammen med Simon Kristoffersen de første mange år, men jeg kunne selvfølgelig nævne 15 andre, som jeg også har nydt at spille sammen med. Der har været mange af dem,” griner han.

De seneste tre år er foregået under cheftræner Nicolai Waels ledelse. En stor del af den tid har foregået på kanten, den offensive midtbane eller sågar på en back. I år er meget af tiden dog blevet brugt i angrebet med mål til følge, og det glæder Lennard Lauridsen, selvom det ikke er det vigtigste.

”Det er altid dejligt at spille angriber og lave mål, men det vigtigste er at sammensætte et hold, som får tre point hver weekend. Jeg vil rigtig gerne spille angriber hver gang, men hvis det bedste for holdet er, at jeg spiller en anden position, så gør jeg det,” siger angriberen, der har scoret 134 gange i de 299 kampe, han har spillet i Ringkøbing IF.

Kamp nummer 300 bliver altså mod Brabrand IF, og selvom det er specielt at runde det tal, så er der en anden grund til, at han vil have tre point med derfra.

”At det er kamp nummer 300 er ikke noget, jeg tænker over. Det er et tal som alle andre. Men vi har noget vi skal revanchere mod Brabrand. Jeg husker tydeligt vores sidste opgør i 2015, og stadionuret der viste 95:44, hvor de headede et hjørnespark ind, der gjorde, at vi skulle en tur ned i Danmarksserien. Vi er ikke ret mange tilbage fra dengang, men os der er, vi har nok fem procent ekstra denne dag,” erkender Lennard Lauridsen. 

Han forventer dog en svær kamp i det Østjylland, men han tror på, at holdet kan tage point med hjem til vestkysten – især med den opbakning holdet møder alle steder.

”Jeg håber og tror på, at vi kan fortsætte vores gode stime og bygge videre på den. Vi har set virkelig skarpe ud og har de små marginaler med os i tiden, og det skal vi udnytte i Brabrand. Vi har skabt mange chancer de sidste par kampe, samtidig med at forsvaret har lukket rigtig godt af. Vi håber selvfølgelig også, at mange vil tage turen til Aarhus, som de plejer. Vi møder en fantastisk opbakning både ude og hjemme, og det kan være nøglen til at få point med hjem til Ringkøbing. Det vil vi i hvert fald have,” siger angriberen til sidst.

Opgøret mod Brabrand IF fløjtes i gang lørdag klokken 14:00 på Brabrand Idrætsanlæg.

Kampen bliver desværre ikke livestreamet, men den kan dog følges på Facebook og via Radio Max.