Lennard Lauridsen tager et halvt år mere i det vestjyske

Han bor i Silkeborg og arbejder i Aarhus, men når det kommer til fodbold, er der kun en by for Lennard Lauridsen, og det er Ringkøbing IF.

Derfor er klubben også glad for at kunne meddele, at det alsidige klubikon har sat sin signatur på en ny halvårlig kontrakt med Ringkøbing IF.

”Jeg er rigtig glad for at have forlænget med Ringkøbing IF. Det er min klub, og jeg vil hjælpe med at grave os op af det hul, som jeg har været med til at få os i. Selvom det er en lidt lang køretur fra Aarhus og Silkeborg, så er jeg stadig topmotiveret til at hjælpe klubben, og jeg ser meget frem til at få vendt skuden i foråret,” lyder det fra Lennard Lauridsen.

Lennard Lauridsen, der har spillet 338 kampe for barndomsklubben, er en af de mest rutinerede spillere i truppen, og cheftræner Nicolai Wael er meget glad for at holde på ham.

”Lennard er en af vores rutinerede spillere og en af vores egne, så vi er rigtig glade for at holde på ham. Jeg synes langt hen ad vejen, at Lennard har spillet en rigtig fin halvsæson, og han har igen spillet flere forskellige positioner, og det har han gjort, som den holdspiller og klubmand han nu engang er, og det kommer højst sandsynlig også til at ske i foråret. Der er Lennard måske også nået et sted i sin karriere, hvor han accepterer det og bidrager med de kvaliteter, han har,” fortæller Nicolai Wael, der roser Lennard Lauridsen fleksibilitet og betydning for holdet.

”Jeg synes, han leverede rigtig fint i de seneste kampe i efteråret, hvor han spillede venstrekant, og så ved vi, at han også kan bruges som angriber eller højrekant alt afhængigt af vores system, og vi er glade for den fleksibilitet, vi får med ham. Derudover er Lennard bare en kulturbærer, og det er i den grad noget, vi har brug for, fordi vi har mange unge og et par stykker udefra, og der er Lennard et vigtigt samlingspunkt i omklædningsrummet,” forklarer cheftræneren.

Lennard Lauridsen har som sagt spillet 338 kampe for Ringkøbing IF, som han har repræsenteret i hele sin karriere, og han har samtidig kvitteret med 137 scoringer, og der bliver forhåbentlig tilføjet flere til det tal i foråret.

Vil du se billeder fra Lennard Lauridsens tid i Ringkøbing IF, så kan det gøres her.