Lennard Lauridsen: "Stolt og glad for 300 kampe i Ringkøbing IF"

300 kampe for den samme klub.

Det er ikke noget man ser ofte i nutidens fodbold, men det er ikke desto mindre, hvad Lennard Lauridsen højst sandsynlig kommer til at runde for Ringkøbing IF på lørdag, når holdet skal en tur til Brabrand.

Og 300 kampe for klubben, han altid har spillet i, er da også noget angriberen er stolt over. 

”Jeg er selvfølgelig både stolt og glad for, at jeg har spillet så mange kampe for Ringkøbing IF. Jeg er født og opvokset i byen, og selvom jeg ikke har boet i Ringkøbing i snart ti år, så elsker jeg stadig byen. Ringkøbing kan noget helt specielt – både på og uden for kridtstregerne på Green Arena,” forklarer han. 

Med 300 kampe på bagen har angriberen også været med inde omkring førsteholdet i ti år, og der er sket utrolig meget i den tid.

”Da jeg startede som senior i 2008 spillede vi Serie 1. Smag lige på de ord igen; Serie 1. Det lyder som en dårlig joke, når vi sidste år spillede i Oprykningsspillet til 1. Division. Vi gik ubesejret igennem sæsonen i Serie 1 og lavede vel 40 mål i 11 kampe eller noget i den stil. Nu er vores sejre på 5-4 i Serie 1 og Jyllandsserien blevet byttet ud med 1-0 sejre, og det oplevede jeg for første gang i mit tredje eller fjerde år som senior,” siger Lennard Lauridsen, og understreger også at der er sket meget i setuppet omkring klubben.

”Da jeg startede som senior lignede Green Arena et sted, man kunne jagt vildt på, og i dag er det en af de bedste baner i 2. Division. Vi havde vel omkring 30 tilskuere i gennemsnit til vores kampe dengang, og i dag har vi ca. fem gange så mange sponsorer og 15 gange så mange tilskuere, så der er godt nok sket meget omkring os,” siger han med et smil.

Det er dog ikke kun i klubben, at der er sket meget. Lennard Lauridsen har også selv haft en udvikling, der måske bedst kan betegnes som en overgang fra brokkehoved til kulturbærer.

”Der er løbet meget vand gennem Vonåen siden jeg startede, og det kan selvfølgelig også ses på mig – i hvert fald til tider. Om man kan kendetegne mig som kulturbærer, vil jeg lade andre om, men jeg er blevet ældre, så jeg får ikke så mange kort for brok mere. For et par uger siden blev jeg da også spurgt, om jeg var den, der havde scoret flest mål for Ringkøbing IF’s førstehold. Jeg kunne pænt svare, at det vidste jeg ikke, men jeg var helt sikker på, at jeg var den, der havde fået flest kort,” fortæller angriberen med et grin.

Læs med igen i morgen, hvor Lennard Lauridsen sætter navn på nogle af dem, der har været vigtige for hans udvikling, og så bliver der selvfølgelig også set frem mod lørdagens kamp i Brabrand.