Lennard Lauridsen: "Koldt men dejligt at være på træningsbanerne igen

Opstarten til forårssæsonen er i fuld gang i Ringkøbing IF, og selvom det er koldt, så er humøret stort i truppen.

”Det er koldt i Danmark i øjeblikket, men det er rigtig dejligt at være ude på træningsbanerne igen. Humøret i truppen er samtidig rigtig godt, men der er ingen tvivl om, at vi alle sammen glæder os til vores træningslejr i Tyrkiet, hvor vi forhåbentlig kan få lidt flere plus grader ind på kontoen,” fortæller Lennard Lauridsen med et smil på læben. 

Han kom selv lidt forsinket hjem fra en ferie i Thailand og var derfor ikke med i årets første træningskamp mod IF Lyseng, og i weekenden sad han over med en mindre skade mod FC Fredericia. 

”Jeg mærkede lidt i baglåret efter en træning i sidste uge, og det ville være tåbeligt at tage nogle chancer på dette tidspunkt af sæsonen. Jeg skulle dog gerne være med for fuld styrke i weekenden, når vi spiller i Silkeborg, og det glæder jeg mig meget til,” siger han med henvisning til Ringkøbing IF’s træningskamp mod Silkeborg IF’s U19 Liga hold på søndag. 

Det er samtidig en Ringkøbing IF-trup, der de seneste dage har vinket farvel til Jesper Lange og Jonas Magnussen, og selvom Lennard Lauridsen er ærgerlig over det, så tror han på, at andre kan tage over. 

”Vi har igen mistet nogle spillere fra start-11’eren, og det er selvfølgelig super ærgerligt. Omvendt må andre spillere tage over, og det plejer vi at lykkedes med. Når de unge spillere skal spilles ind, så må de rutinerede spillere hjælpe til, og det bliver selvfølgelig også en opgave for mig, som vi nok skal få styr på,” forklarer den rutinerede offensiv spiller. 

Personligt nåede han selv fem scoringer og to asissts i 16 kampe i efteråret, og det var han nogenlunde tilfreds med. 

”Jeg var delvist tilfreds med mit efterår. Jeg spillede lidt forskellige positioner i efteråret, så jeg synes det var godkendt. Jeg håber på at spille angriber i foråret, og jeg vil gerne scoret et tocifret antal mål, men det vigtigste er stadig, at vi som hold får en masse point og kommer med op i Oprykningsspillet efter de første seks kampe,” siger Lennard Lauridsen. 

Lennard Lauridsen og holdkammeraternes næste testkamp er på søndag, hvor modstanderen som sagt er Silkeborg IF’s U19 Liga.