Lennard Lauridsen fortsætter i Ringkøbing IF

Legende er et stort ord, men skal det bruges om en spiller i den nuværende RIF-trup, lander beskrivelsen hos Lennard Lauridsen.

Han har spillet mere end 360 kampe på klubbens bedste hold, men det kunne have været mange flere, erkender han selv.

- Hvis man tæller alle mine karantænedage med, havde jeg vel over 500 kampe, konstaterer han knastørt suppleret med et skævt smil.

Lennard Lauridsen og RIF har netop forlænget aftalen, så den også gælder i den kommende sæson, og dermed er der både sikret rutine og temperament på et ungt og uprøvet mandskab.

- Jeg glæder mig til at bidrage til opbygningen af et nyt hold, og jeg fortsætter, fordi jeg fortsat mener at have noget at give, siger Lennard Lauridsen, som ikke længere betragter sig selv som en af de ældre.

- Nu er jeg jo den suverænt ældste, og jeg kan selv huske, hvordan jeg havde det, da jeg som helt ung blev en del af førsteholdet. Nu er jeg nået dertil, hvor jeg skal give noget tilbage, og det gør jeg hellere end gerne.

Lennard Lauridsen tager derfor med fornøjelse turen fra privaten i Silkeborg, og han har ofte det meste af sin familie på tilskuerpladserne, når RIF spiller kampe.

- Jeg er virkelig glad for klubben og vores træner. Claus passer godt til både klubben og den måde, der spilles fodbold på, og samtidig bringer han masser af energi og humør, hvilket passer mig rigtig godt, siger Lennard Lauridsen, der i hele sin karriere har spillet i RIF.

I dag er han en del af et RIF-mandskab med masser af talent og potentiale, som han siger, og så er det kun sjovt, at han næsten kunne være far til de yngste i truppen.

- Nu handler det om, at vi bygger holdet stille og roligt op, for vi skal forløse potentialet i den kommende tid, så vi i den kommende sæson kommer til at spille med i toppen af rækken, siger Lennard Lauridsen.

En spiller som sportschef Nicolai Wael ikke tøver med at kalde klubmand, og derfor er RIF-sportschefen også tilfreds med aftalen.

- Den glæder jeg meget over. Lennard er vores mest rutinerede spiller, og derfor er han en vigtig brik i forhold til at støtte vores mange unge spillere, siger Nicolai Wael, som ligeledes er imponeret over Lennard Lauridsens alsidighed.

- Han har i denne sæson dækket mange forskellige positioner på holdet, og vi ved, at vi altid får 100 procent fra ham på banen. Det supplerer han ved uden for banen og i omklædningsrummet at være en, der samler holdet, så det er afgjort en central og vigtig forlængelse for klubben, siger Nicolai Wael.