Lem Beslagfabrik fortsætter som guldsponsor i Ringkøbing IF

Vi fortsætter med de gode nyheder her i december, hvor vi i dag kan meddele, at Lem Beslagfabrik fortsætter som guldsponsor i Ringkøbing IF indtil udgangen af 2021.

For Lem Beslagfabrik A/S er det vigtigt at støtte op i lokalområdet, ligesom man også nyder klubbens netværk omkring diverse arrangementer.

”Vi vil gerne støtte op om det lokale. Vi sponsorer i Ringkøbing, Lem og Skjern, for vi skal prøve at lægge penge i Vestjylland, så vi også kan være med på det sportslige landkort, og derfor er det vigtigt at støtte op om de lokale klubber. Vi kommer også ud til kampe, når kalenderen tillader det, og det er altid hyggeligt i loungen, ligesom der er et godt netværk omkring det med god stemning. Det er selvfølgelig sjovere at bakke op, når det går sjovere, men man må ikke glemme, at det måske er nu, der er allermest behov for os, når det kommer til spillerne, og dem der står bag klubben,” lyder det fra Søren Lambæk fra Lem Beslagfabrik.

Når forårssæsonen går i gang igen, kan fansene i Ringkøbing IF desuden se frem til nye ølholdere på Green Arena, og dette er blandt andet noget Lem Beslagfabrik skal stå for.

”Der har været lidt snak om nogle ølholdere ude på Green Arena, og det har vi jo heldigvis maskinerne til at lave. Desuden kender vi også dem, der står bag Hancock Depotet i Lem, og kan man se vores og Hancocks logo, når man drikker en øl eller vand på Green Arena, så sætter vi da stor pris på det, samtidig med at vi viser folk, at vi kan lave mange forskellige ting, og det kan da sagtens være med til at give en kunde eller to i fremtiden,” forklarer Søren Lambæk med et smil.

I Ringkøbing IF glæder man sig både over de nye ølholdere, og ikke mindst at Lem Beslagfabrik fortsætter sin store støtte i klubben.

”Vi er rigtig glade for, at Lem Beslagfabrik vil fortsætte deres store støtte i Ringkøbing IF de kommende år. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Lem Beslagfabrik, hvilket også kan ses i vores nye projekt omkring ølholdere på Green Arena. Det glæder vi os meget til at vise frem til tilskuerne, og vi ser også meget frem til at fortsætte vores gode samarbejde med Lem Beslagfabrik i fremtiden,” fortæller en glad sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Lem Beslagfabrik på Facebook lige her eller besøge deres hjemmeside her.