Lars Bræmer vender tilbage til Ringkøbing IF

Ringkøbing IF siger i dag velkommen tilbage til et velkendt ansigt, da Lars Bræmer vender tilbage til Ringkøbing IF.

Finn Juhl, der sammenløbet med sin stilling i bestyrelsen har arbejdet som konsulent med ansvar for salg af sponsorater det seneste års tid, har valgt at drosle ned for at fokusere på sit eget firma, men han bliver dog ny ambassadør for klubben, hvor han kommer i en eksklusiv klub med Ivan Hansen og Mogens Rud.

”Jeg har været meget glad for den seneste tid i Ringkøbing IF, hvor jeg har haft det overordnede ansvar for salg af sponsorater, men jeg må også erkende, at det tager rigtig meget tid ved siden af mit eget firma. Der vil jeg gerne fokusere mere af min tid fremadrettet, og så bliver jeg nødt til at tage et skridt ned i Ringkøbing IF, men jeg glæder mig dog over den fine titel som ambassadør,” forklarer Finn Juhl.

Afløseren for Finn Juhl bliver Lars Bræmer, der ligeledes er blevet hentet ind som konsulent med ansvar for salg af sponsorater.

Lars Bræmer, der tidligere har været i Ringkøbing IF fra 2010 til 2016, har siden den sidste tørn i klubben været forbi flere divisionsklubber i Danmark – senest i Skive IK der sikrede sig oprykning til 1. Division i denne sæson – men nu vender han tilbage til det vestjyske, og det glæder han sig over.

”Jeg glæder mig og ser frem til igen at blive en del af Ringkøbing IF, hvor vi skal udvikle klubbens brand og forretningsområder. Potentialet er stort for kommunes fodboldflagskib, og min forventning er, at vi skal løfte økonomien endnu mere og sørge for at fastholde og udvikle vores partnernetværk igennem et spændende koncept, som gør det interessant at blive en del af holdet,” siger Lars Bræmer.

I Ringkøbing IF glæder man sig også over at få Lars Bræmer tilbage i folden, ligesom man har sat stor pris på Finn Juhls store indsats i klubben.

”Vi har naturligvis forståelse for Finns beslutning om at drosle ned i klubben. Han har leveret et stort stykke arbejde i mange år – og især efter afskeden med Michael Hansen har han taget et stort slæb. Vi glæder os dog over, at vi har kunne få Lars Bræmer tilbage i klubben, og vi er sikre på, at han kan fortsætte det gode arbejde, der er lavet på det seneste,” siger formand for Ringkøbing IF, Andreas Leidesdorff.