Lange Isenkram forbliver en del af RIF-familien

De gode nyheder fortsætter i Ringkøbing IF, hvor vi nu kan meddele, at Lange Isenkram fortsætter som sponsor indtil udgangen af 2021.

Lange Isenkram har efterhånden været en del af RIF-familien i en lille menneskealder, og det glæder de sig over at fortsætte med, for sponsoratet sker i høj grad med hjertet.

”Det er helt sikkert med hjertet, vi støtter. Vi har selv spillet derude, og det har vores børn også, så vi ved, hvor speciel kulturen er i Ringkøbing IF. Vi vil gerne støtte lokalsporten, og vi håber selvfølgelig også, at folk i klubben vil handle lokalt, men det er uden tvivl med hjertet, vi støtter med i klubben,” fortæller den ene af de to ejere af Lange Isenkram Claus Juul Jørgensen.

I Ringkøbing IF er man naturligvis glade for, at Lange Isenkram fortsætter sit sponsorat i klubben.

”Vi er utrolig glade for, at Lange Isenkram fortsætter sit sponsorat i Ringkøbing IF de næste to år. Lange Isenkram har i flere år været en stor del af Ringkøbing IF, og de er et perfekt eksempel på, hvad det vil sige at stå sammen i et vestjysk fællesskab, og vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde med dem de kommende år,” lyder det fra en tilfreds sponsor- og eventchef i Ringkøbing IF, Lars Bræmer.

Du kan følge Lange Isenkram på Facebook her, eller tilgå deres hjemmeside her.