Klaus Moesgaard: "Har fået fodboldglæden tilbage"

På falderebet til starten af denne sæson kom der et par nye spillere ind i Ringkøbing IF’s trup.

En af dem var Klaus Moesgaard, der har spillet fuld tid i sæsonens første tre kampe, og det har gjort, at fodboldglæden er kommet tilbage hos den offensive spiller.

”Det har været rigtig dejligt for at få fodboldglæden tilbage, som jeg måske mistede lidt i Esbjerg til sidst. Jeg har ikke fået vist det helt vilde offensivt endnu, hvor vi ikke har fået scoret, men Wael har vist mig en masse tillid, som jeg er virkelig glad for og lige pludselig skal målene også nok komme,” lyder det selvsikkert fra Klaus Moesgaard

Foruden fodboldglæden så har Klaus Moesgaard også nydt forholdene i klubben, hvor både græstæppet på Green Arena og tilskuerne får ros.

”Jeg synes forholdene er rigtig gode herude. Banen har været fremragende indtil videre, og det fortsætter forhåbentlig. Fansene har også støttet rigtig godt op om os, hvor der bliver lagt pres på både dommerne og modstanderne, og det har været rigtig fedt at se, og forhåbentlig kan vi betale tilbage imod Thisted,” fortæller han.

Alt har dog ikke lutter lagkage, da de første tre kampe er endt uden scoringer fra Ringkøbing IF’s side, men det skal nok komme, forudser Klaus Moesgaard.

”Vi vidste selvfølgelig godt, at det ville tage lidt tid at få spillet os helt sammen offensivt, hvor vi er flere nye spillere. Vi havde lidt svært ved at komme frem til chancer imod Brabrand og Jammerbugt, men imod VSK Aarhus kom vi frem til en god portion chancer, så vi har vist, at vi kan spille os frem til mulighederne. Nu skal vi bare have bygge på, og så skal vi nok få sparket dem ind,” siger han.

Søndag aften gælder det så nedrykkerne fra NordicBet-Ligaen Thisted FC, der er startet livet i 2. Division med to nederlag, så Ringkøbing IF skal være forberedte på en modreaktion.

”Jeg forventer, at Thisted kommer med en mentalitet, der viser, at de vil have tre point, ligesom vi gør. Vi vidste, at kampene imod Jammerbugt og Brabrand ville blive sværere, så Thisted er måske lidt mere skuffede end os her i starten, så det skal vi være opmærksomme på. De vil gerne spille med om oprykning igen, så jeg forventer helt sikkert, at de kommer med en stor sult, og den skal vi matche,” fortæller Klaus Moesgaard, der vil ud at vise, at Ringkøbing IF spiller hjemme på Green Arena.

”Vi skal matche dem over det hele. Vi skal komme ind i duellerne og vise, at vi er på hjemmebane. Vi skal have scoret, men defensiven er det vigtigste. Scorer de andre ikke, så er vi sikret et point, og så skal vi bare have scoret, på de chancer vi får,” lyder det til sidst fra den offensive spiller.

Opgøret imellem Ringkøbing IF – Thisted FC fløjtes i gang søndag aften klokken 19:00 og kan følges på Facebook eller ses live via Ekstra Bladet+.