Kenneth Lund takker af i Ringkøbing IF

Når Ringkøbing IF møder ind efter sommerferien, bliver det uden Kenneth Lund, der har valgt at stoppe i klubben grundet karrieren ved siden af fodbolden.

”Jeg har valgt at stoppe i Ringkøbing IF, fordi jeg lige nu har besluttet at prioritere min tid op i min erhvervskarriere. Jeg arbejder i dag som afdelingsleder hos Textile Logistics i Ikast, hvor vi vækster godt 400%, så det går stærkt. Det er en rigtig spændende mulighed erhvervsmæssigt, som jeg gerne vil give endnu mere tid,” forklarer Kenneth Lund.

Angriberen vendte tilbage til Ringkøbing IF sidste sommer, og han har været glad for sin anden tid i klubben.

”Det har været rigtig godt, og det var det også sidst. Jeg har været pisseglad for truppen og staben omkring, hvilket også gør det svært at sige farvel. Vi har været igennem en spændende og svær sæson, men jeg er sikker på, at holdet går en spændende ny sæson i møde. Det er altid dejligt at være i Ringkøbing, om så det er ude i klubben, eller det er i byen. Det er fantastisk at se alle dem, som bakker op om fodbolden og byen,” forklarer han, inden han sender en tak videre.

”Jeg vil gerne takke alle fans, frivillige, truppen, holdledere, trænere, sportslig ledelse mm. i og omkring Ringkøbing IF. Det har altid været en fornøjelse at møde op, om så det er til træning, kamp eller arrangementer for klubben. Jeg har nydt tiden,” siger Kenneth Lund til sidst.

I den forgangne sæson blev det til 34 kampe og fem scoringer for Kenneth Lund. I alt er det blevet til 59 kampe og 11 scoringer i RIF-trøjen.

Vi takker Lund for tiden i klubben og ønsker ham alt det bedste fremadrettet!