Kenneth Lund: "Jeg vil være mere kampafgørende"

Forberedelserne frem mod foråret er i fuld gang i Ringkøbing IF, og selvom det går ganske fint i Danmark, så glæder Kenneth Lund og resten af truppen sig til en tur til Tyrkiet, hvor der er mulighed for at gå mere detaljeret til værks.

 ”Det har været dejligt at komme i gang igen. Det har været en vinteropstart som mange andre, hvor der er mere fokus på det fysiske, så vi er i den rette forfatning til forårets vigtige kampe. Ellers er det gået fint fremad, hvor vi har haft nogle fine træningskampe, og folk har fået nogle meter i benene. Vi ser selvfølgelig alle meget frem til træningslejren i Tyrkiet, så vi rigtig kan gå i detaljer med alle tingene og komme ned til nogle varmere himmelstrøg,” forklarer Kenneth Lund. 

Han var i efteråret selv en af få spillere, der fik spilletid i samtlige 17 kampe, og han er også glad for tilliden fra trænerteamet, og han håber, at han kan betale tilbage med at være mere kampafgørende. 

”Det var dejligt med de kampe i efteråret, og det har jeg arbejdet hårdt for. Jeg er glad for tilliden fra trænerteamet og Wael. Det er klart, at jeg har spillet flere forskellige positioner i efteråret, men det har ellers været tilfredsstillende. Jeg vil gerne lægge på mit niveau, få flere facetter i mit spil, blive mere kampafgørende og øge antallet af mål og assists, så vi kan ramme et tocifret antal,” fortæller offensivspilleren.

Som Kenneth Lund rigtig nok påpeger, så har han spillet flere positioner i efteråret, og selvom han håber, at der er mere spilletid i angrebet til forårskampene, så spiller han der, hvor Nicolai Wael placerer ham. 

”Det var først og fremmest ærgerligt at skulle sige farvel til Lange, men det giver en plads på toppen, hvor jeg helt klar føler mig bedst tilpas, så jer ser muligheder for at få flere kampe på toppen, og det var også den plads, jeg blev hentet ind til. Samtidig er jeg dog også en stor holdspiller, der spiller hvor træneren sætter mig henne på holdkortet, da spilletid og holdet er det vigtigste for mig,” siger Kenneth Lund. 

Kenneth Lund får i morgen muligheden for at vise sig frem for Nicolai Wael igen, når han og holdkammeraterne tager imod Esbjerg fB’s U19 Liga hjemme på Aage Esbjerg Arena. 

Det opgør fløjtes i gang klokken 14:00.