Kenneth Lund: "Bliver godt at komme hjem på Green Arena"

På søndag vender Ringkøbing IF tilbage på Green Arena efter to udebanekampe i træk, som begge er endt med nederlag.

Og holdet glæder sig til at komme hjem på egen hjemmebane, og de skal finde tilbage til nogle af de dyder, man havde under den lange stime af ubesejret kampe ifølge Kenneth Lund.

”Det bliver virkelig godt at komme hjem på Green Arena til vores fantastiske hjemmebanepublikum, der giver os en enorm opbakning hver gang. Og vi skal finde tilbage til de dyder, som vi har været rigtig gode til, da vi var ubesejret. Vi arbejder stenhårdt for hinanden, har skarphed i begge felter og krydre det med den flotte fodbold vi viste i store perioder i Kolding,” fortæller offensivspilleren.

Kenneth Lund scorede Ringkøbing IF’s eneste scoring i Kolding i sidste uge, og selvom det var dejligt, så havde han ønsket, at det havde givet point i sidste ende.

”Det er altid dejligt at score, og det giver selvfølgelig noget selvtillid. Jeg havde dog ønsket, at det kunne have hjulpet til point, men vi skal tage de positive ting med fra Kolding-kampen. Vi spillede rigtig flot fodbold, hvor vi slap håndbremsen og spillede frit. Det skal vi gøre mod Kjellerup også,” siger Kenneth Lund.

Søndagens modstander fra Kjellerup har endnu ikke vundet i indeværende sæson, men derfor forventer Kenneth Lund stadig en svær kamp.

”Jeg forventer en rigtig svær opgave mod Kjellerup. Kjellerup er en hård modstander, hvilket vi også så sidst, da vi spillede 1-1, og det var de små ting, som skulle til for at afgøre kampen. Jeg kunne godt forestille mig, at det meget nemt kunne ligne vores sidste opgør mod dem, hvor kampen bar meget præg af at være en taktisk affære,” forklarer Kenneth Lund til sidst.

Opgøret mellem Ringkøbing IF – Kjellerup IF fløjtes i gang søndag klokken 14:00 på Green Arena.

Kampen kan selvfølgelig også følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22686.