Kasper Møller Thomsen: "Forventer en tæt kamp i Vejgaard"

På lørdag skal Ringkøbing IF forsøge at starte en sejrsstime efter man hentede årets første sejr i sidste uge i 1-0 sejren over Tarup-Paarup.

I det opgør startede Kasper Møller Thomsen inde for første gang i år, og det var den alsidige spiller godt tilfreds med.

”Det er altid dejligt at starte inde – især hjemme på Green Arena. Der er ved at være en stor konkurrence i bagkæden, hvor vi har mange gode defensive spillere. Men jeg føler, at jeg kan bidrage begge veje – både offensivt og defensivt. Så er det jo så spørgsmålet, hvor Wael vil bruge mig,” siger Kasper Møller Thomsen med et smil på læben. 

Og holdet kan da også tage ting med fra sidste uges sejr ifølge Kasper Møller Thomsen, og gør man det, så tror han også, at der venter point i weekenden. 

”Vi kan helt sikkert tage holdindsatsen fra Tarup-Paarup-kampen med op til Vejgaard. Jeg synes, at vi viste stor holdånd, og vi kæmpede for hinanden. Hvis vi samtidig kan være ligeså stærke defensivt, så er jeg ikke i tvivl om, at vi tager point med hjem fra Vejgaard,” lyder det selvsikkert fra ham.

Men der bliver på ingen måder taget for let på det, for han forventer en svær kamp imod et Vejgaard-hold, der stadig har noget at spille for.

”Jeg forventer en tæt kamp mod Vejgaard, som også har noget at spille for. Vi går ind til kampen for at sikre os videre spil til Oprykningspuljen. Vi skal have minimum et point, og så kan det være lidt lige meget, om det bliver kønt fodbold eller ej. Det vigtige er, at vi selv kan afgøre det,” forklarer Kasper Møller Thomsen. 

Da de to hold mødtes i efteråret endte det med en 4-1 sejr til Ringkøbing IF, og opgøret på lørdag er samtidig Vejgaard B’s første kamp på græs i år, men de to kendsgerninger tror han ikke, får den store betydning i weekenden. 

”Jeg tror ikke, det har den store betydning, at Vejgaard ikke har spillet på græs endnu i år. Vi kender måske underlaget lidt bedre, men vi ved ikke, hvordan banen ser ud. I forhold til vores 4-1 sejr over dem, så kan vi tage målene med. Hvis vi kan score fire kasser igen, så skal det gå meget galt, hvis vi ikke får et point med hjem derfra,” lyder det fra en kæk Kasper Møller Thomsen. 

Lørdagens opgør fløjtes i gang klokken 13:00, og hvis man ikke har tænkt sig at tage turen nordpå, så kan man følge opgøret på Facebook, høre det via Radio Max eller livestreame via følgende link: https://mycujoo.tv/video/vejgaard?id=37513.