Kasper Lauridsen stiller støvlerne på hylden

Ringkøbing IF har op til denne sæson sagt farvel til lidt af et klubikon, da Kasper Lauridsen har besluttet sig for at stille støvlerne på hylden – en beslutning der skyldes flere ting.

”Det er en blanding af flere ting. Jeg har fået nyt arbejde og lille pige derhjemme. Samtidig kan kroppen ikke holde til det længere, og jeg føler lidt, at jeg har nået det, jeg skulle. Og når man ikke kan være med på det niveau, man gerne vil, så synes jeg, det er bedre at stoppe nu,” lyder det ærligt fra Kasper Lauridsen.

I de senere år af sin karriere blev meget af tiden ødelagt af skader, hvor først en sprængt milt og senere en korsbåndsskade kostede lang tid fra banen, og det er mest korsbåndsskaden, der ærgrer ham.

”Jeg ærgrer mig meget over, at jeg blev ramt af en korsbåndsskade. Der var jeg endelig kommet tilbage efter mit uheld, hvor jeg mistede min milt, og jeg var kommet tilbage på holdet, hvor det kørte rigtig godt, og jeg var kommet i god form igen. Med korsbåndsskaden røg jeg ud i 15 måneder, og bagefter kunne jeg kun træne halvanden gang i ugen, og så havde jeg ondt efter hver træning, og så går det sjove lidt af det,” fortæller han.

Efter korsbåndsskaden fik han dog en enkelt indskiftning for 2. division i sidste sæson, hvor det blev til 20 minutter i en sejr imod Aarhus Fremad – og det betød meget for ham.

”Det var meget vigtigt for mig, at jeg lige fik et enkelt indhop efter min korsbåndsskade. Der havde jeg brugt noget krudt i motionscenteret og gjort alt for at komme tilbage, så det var sgu rart at få 20 minutter i en 2. Divisionskamp – om det så var fortjent eller ej. Det var fedt, for så følte jeg, at jeg selv havde sat punktummet,” fortæller han med et smil.

Kasper Lauridsen har været en del af noget nær de mest begivenhedsrige år i Ringkøbing IF’s historie, og han er glad for at stoppe, mens holdet er på toppen.

”Alle oprykningerne fra Serie 1 til 2. Division står selvfølgelig som store øjeblikke. Det var fantastisk at være med på den rejse, og derfor gjorde det selvfølgelig lige så ondt, da man rykkede ned fra 2. Division imod Brabrand. Jeg er dog glad for, at vi er tilbage i 2. Division, og selvom jeg ikke har været en lige så stor del af førsteholdet på det seneste, så er det rart at stoppe mens holdet er tilbage, hvor det hører til,” forklarer han.

Sidst men ikke mindst sender han også en tak videre til mange af de RIF-interessenter, som han fremover kommer til at se fodbold sammen med.

”Nu har jeg spillet i så mange år, at hvis jeg skulle takke enkelte personer, så ville det tage flere dage, men der skal selvfølgelig lyde en stor tak til de trofaste fans, de frivillige og sponsorerne, som alle er med til at gøre vores klub så speciel. Det har været en fornøjelse, og nu glæder jeg mig over, at jeg kan nyde en masse god fodbold sammen med dem på Green Arena,” siger Kasper Lauridsen til sidst.

Kasper Lauridsen nåede 260 kampe for Ringkøbing IF, hvor det blev til 73 scoringer.