Ny struktur i Ringkøbing IF og Ringkøbing Fodbold

Efter sommerferien vil alle hold, bortset fra DS og U19, høre under moderklubben Ringkøbing IF. 

DS og U19 hører under Ringkøbing Fodbold/elite. Vi vil satse på de unge via U 19 , hvor de får lov at være unge, med alt det der hører til. U19 er det unge talenthold, hvor de får lov at forblive på det hold og udvikle sig som spillere og gøre sig klar til seniorlivet. Vi håber, vi kan trække spillere tilbage til klubben efter efterskolelivet og skabe et godt fundament og sammenhold, som kan videreudvikles. 

Vi ser tydeligt, at i de store ungdomsårgange har der været højt niveau, og vi tror på, at et godt socialt sammenhold, også smitter af ude på banen. 

Det samme er gældende for seniorerne - vi ønsker at skabe en RIF kultur, hvor det sociale og et godt miljø vægtes højt - uden at gå på kompromis med det seriøse - vi håber og tror på, at vi med vores nye køkken/kantine faciliteter og med Susanne ved roret, får skabt en god og sund kultur. 

 

Kasper Lauridsen er ny træner i RIF:

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at “Laur” er tilbage, hvor han skal stå i spidsen for 1. holdet i moderklubben RIF. 

Med Kasper Lauridsen i spidsen for vores førstehold i RIF, er vi ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige. Han er vellidt, faglig dygtig og har en seriøs tilgang til tingene. Vi glæder os meget til samarbejdet. 

Kasper Lauridsen udtaler: 

"Jeg er rigtig glad for at være tilbage i RIF.  Efter en rigtig god tid i Ølstrup som spiller og træner, glæder jeg mig til at starte i RIF. For mig er det vigtigt, at vi får skabt et miljø, hvor der er plads til fodbold, job og skole. Selvfølgelig skal vi vinde fodboldkampe og udvikle os, men vi skal også kunne tilbyde spillerne, at man sagtens kan passe andre ting sammen med fodbolden. Jeg glæder mig til at komme i gang og ikke mindst til at møde spillerne".