Kan I huske dengang - Nicolai Wael fik perfekt start for Ringkøbing IF

Det er torsdag, og derfor er tid til at kigge i Henrik Olesens gamle arkiver.

I anledning af at Nicolai Wael på lørdag runder 100 kampe i spidsen for Ringkøbing IF, kigger vi tilbage på cheftrænerens første kamp i klubben, hvor Aalborg Freja gæstede Green Arena.

Det er 2. Påskedag mandag den 28. marts 2016, og forventningens stemning har bredt sig i Ringkøbing efter et sløjt efterår, hvor holdet befinder sig i den tunge ende af Danmarksserien.

Allerede efter syv sekunder er Ringkøbing IF tæt på at komme foran, da Lennard Lauridsen er alene med målmanden, men angriberen tabte den direkte duel, der ellers kunne have givet Nicolai Wael en drømmestart som cheftræner for Ringkøbing IF.

Jubelbrølet kom i stedet efter en lille halv time, hvor Jacob Sandal tog sagen i egen hånd, rundede to mand i feltet og fra en spids vinkel sparkede bolden ind bag Aalborg Frejas målmand.

Den stilling holdt indtil en times spil, hvor Ringkøbing IF for alvor satte fart på med fire mål på sølle 12 minutter.

Først headede Lennard Lauridsen 2-0 scoringen i nettet, Simon A. Pedersen scorede på straffespark til 3-0, Kenneth Lund prikkede en bold i nettet til 4-0, og til sidst lukkede Niklas Søgaard ballet på et straffespark til 5-0.

Der var gode muligheder for flere RIF-scoringer, men det forblev ved de 5-0, hvilket gav Nicolai Wael den perfekte start i spidsen for Ringkøbing IF.

På lørdag runder cheftræneren så 100 kampe, og indtil videre er det blevet til 45 sejre, 17 uafgjorte og 37 nederlag som cheftræner for Ringkøbing IF.

Herunder kan du se et udvalg af billeder fra Nicolai Waels første kamp.

Vil du se alle billederne fra opgøret, så kan du gøre det lige her: https://bit.ly/2EcmI2T.

Højdepunkter fra opgøret kan desuden ses her: https://www.youtube.com/watch?v=Tpib0vsDRBg.