Kampe skubbes til foråret

På lørdag skulle Jesper Dalsgaard og holdkammeraterne i Ringkøbing IF være på Fyn for at møde OKS, men det bliver ikke til noget.

Heller ikke hjemmekampen mod Horsens fS og udekampen mod Hedensted IF skal spilles, og det hele skyldes de nye stramninger og restriktioner som følge af Covid-19.

Det får ligeledes indflydelse på træningen, da forsamlingsforbuddet er sænket til 10 personer, men cheftræner Claus Christiansen har en plan klar.

- Lige nu er planen, at vi træner videre i november inden for de gældende regler, så holder vi fri i december, inden vi indleder træningen i det nye år tidligere end planlagt, fortæller Claus Christiansen.

Udekampen mod OKS er programsat til den 20. februar, ugen efter, den 28. februar, gælder det Horsens fS på Green Arena, og så skal der spilles på udebane mod Hedensted IF den 6. marts.

- Derefter glider vi over i det allerede planlagte kampprogram, så der venter et travlt forår med 17 kampe, og derfor er det også vigtigt, at vi forbereder os godt - blandt andet ved at holde os lidt i gang, siger RIF-cheftræneren.

Der bliver nemlig ikke noget med en lang vinteropstart, som der ellers er tradition for, da de tre udsatte kampe skubbes ind foran det eksisterende program.

- Vi satser på en opstart på lidt over en måned, så det bliver en kort og intens periode, hvor vi skal optimere, så vi er klar til at spille om point allerede midt i februar, siger Claus Christiansen, som naturligvis helst havde spillet efteråret til ende.

- Det havde været det optimale, men omvendt er forholdene ens for alle, så vi må få det bedste ud af det, siger RIF-cheftræneren.