Jysk Service Erhverv er ny partner i Ringkøbing IF

I Ringkøbing IF er vi glade for at kunne byde velkommen til en ny partner, da Jysk Service Erhverv er det nyeste medlem af RIF-familien. 

Jyske Service Erhverv er et rengøringsfirma, der servicerer både private og offentlige virksomheder, og de kommer blandt andet til at stå for at vaske banderne på Green Arena samt vinduerne ved goenergi Loungen. 

Hos Jysk Service Erhverv er man glad for at blive en del af RIF-familien, og de kalder aftalen en win-win for begge parter.

”Ringkøbing IF køber en masse rengøringsartikler hvert år, og vi får samtidig muligheden for at støtte den lokale fodboldklub, så i vores verden er det en ren win-win for begge parter, og vi håber selvfølgelig også, at det kan give os flere kunder på sigt, at vi nu er en del af Ringkøbing IF’s netværk,” fortæller Anni Vind Noesgaard fra Jysk Service Erhverv. 

Hos Ringkøbing IF er man glade for at udbygge sit i forvejen store netværk med Jysk Service Erhverv. 

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for at få Jysk Service Erhverv ind i RIF-familien. Det er altid glædeligt, når lokale butikker og firmaer vil støtte de lokale foreninger, og vi er samtidig meget bevidste om også at støtte de firmaer, vi har i Ringkøbing, så jeg er helt enig i, at det er en win-win for begge parter,” lyder det fra en tilfreds Finn Juhl fra Ringkøbing IF Elite.

Aftalen mellem Ringkøbing IF og Jysk Service Erhverv løber til og med 2020.