Jonas Magnussen: "Bliver specielt at møde Ringkøbing IF"

På lørdag drager Ringkøbing IF over Storebæltsbroen for første gang i denne sæson, når man skal en tur til Brønshøj.

Her venter der er et gensyn med Jonas Magnussen, der skiftede fra Ringkøbing IF til netop Brønshøj Boldklub, og han kalder det en omvæltning at gå fra det jyske til Sjælland.

”Jeg er blevet taget godt imod i Brønshøj, hvilket jeg sætter stor pris på. Det er klar, at det er en stor omvæltning at komme fra det jyske, og herover hvor de er lidt mere fremme i skoen mildt sagt. Med det er kørt som på skinner, og jeg trives meget i klubben. I starten skulle man lige mærke stemningen om kende omgivelserne, men der gik ikke lang tid, før jeg havde mange nye bekendtskaber og fandt min plads,” forklarer Jonas Magnussen.

Han mener desuden også, at Brønshøj Boldklub og Ringkøbing IF ligner hinanden på flere punkter.

”Jeg husker Ringkøbing IF som en klub med et utroligt stærkt sammen med god stemning. Derudover er der også mange frivillige i klubben, og det er især noget, som Brønshøj har af værdier. På de parametre kan de to klubber godt sammenlignes, og fodboldmæssigt har begge klubber mange dygtige fodboldspillere på bolden. Det er to klubber med en høj holdmoral, og man føler sig godt tilpas, når man er en del af den,” siger den tidligere Ringkøbing IF-spiller.

Jonas Magnussen, der nåede at spille 34 kampe i RIF-trøjen, tror det bliver specielt at møde sine gamle holdkammerater, men så snart kampen er fløjtet i gang, så er det ude af hovedet.

”Det er altid specielt at møde sin gamle klub. Det bliver nok lidt mærkelig at skulle spille over for de gamle gutter, som man har tilbragt så meget tid med og fået knyttet et bånd til. Men når først kampen er fløjtet i gang, er der kun en ting der gælder, og jeg er ikke i tvivl om, at de har det på samme måde,” forklarer han.

Og Ringkøbing IF kan godt forvente et Brønshøj-mandskab, der kommer til at gå hårdt efter tre point.

”Mine gamle holdkammerater skal forvente et Brønshøj-hold, som vil give alt. Vi har brug for en sejr, og nu får vi lov til at spille på vores hjemmebane, hvor vi har en fantastisk opbakning. Tilskuerne støtter os igennem hele kampen og plejer at møde talrigt op,” lyder det fra Jonas Magnussen, der forventer en intens kamp på Tingbjerg Idrætspark.

”Jeg forventer en intens kamp. Begge hold har haft modgang det sidste stykke tid, og resultaterne har ikke flasket sig som håber. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at kampen byder på en masse dueller og fight, hvor vi selvfølgelig vil trække det længste strå,” siger han til slut med et smil.

Opgøret i Brønshøj fløjtes i gang lørdag klokken 15:00.

Kampen kan følges på Facebook, Radio Max og via følgende link: https://mycujoo.tv/video/hvepsene1919?id=42153.