Jesper Dalsgaard vender tilbage i førsteholdstruppen

I sommers havde han egentlig besluttet sig for, at det var slut med førsteholdsfodbold i Ringkøbing IF, men grundet sidste weekends skader og karantæner i bagkæden er Jesper Dalsgaard tilbage i førsteholdstruppen og klar til at gøre comeback på 2. Divisionsmandskabet på søndag. 

Ringkøbing IF’s cheftræner, Nicolai Wael, er rigtig glad for at have forsvarsspilleren til rådighed igen. 

”Det siger meget om Jesper, at han er klar til at snøre elite-støvlerne med det samme, når vi oplever mandefald af den størrelse, som vi gjorde i weekenden. Jesper er tidligere anfører i klubben, og han er definitionen på en klubmand, hvilket denne beslutning fra ham også viser,” fortæller Nicolai Wael og fortsætter. 

”Jesper er kommet lidt senere i gang her i foråret, men han besidder en enorm rutine og var med til at spille andetholdet op i Jyllandsserien i efteråret, så han bliver en klar gevinst for holdet med det samme,” lyder det fra cheftræneren. 

Selv er klubbens tidligere anfører glad for at kunne hjælpe holdet i den nuværende situation. 

”I sommers havde jeg jo bestemt, at det var slut, men Wael ringede og sagde, at holdet havde brug for min hjælp, og så vil jeg gerne stå til rådighed. Det bliver selvfølgelig en udfordring at skulle spille en kamp på tre træninger – specielt taget i betragtning af, at jeg ikke har spillet andet end nogle kampe i Serie 1 i efteråret, men mon ikke det nok skal gå,” siger klubbens tidligere anfører med et smil på læben. 

Jesper Dalsgaard og resten af RIF-truppen spiller på søndag klokken 14:00 mod Tarup-Paarup hjemme i Ringkøbing. 

Opgøret kan følges på Facebook og ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/ringkobing?id=22689.