Jesper Dalsgaard: Pointdeling var vel meget fair

De var klar over det – fredagens møde med Hedensted IF blev også et møde med store, individuelle kvaliteter på den offensive del af banen – og det blev som ventet en travl aften for Jesper Dalsgaard og den øvrige defensiv hos hjemmeholdet.

Specielt imponerede Mathias Nordestgaard Kubel, som er returneret til Hedensted IF efter en årrække i AC Horsens, og han kronede en flot kamp med den ene af gæsternes scoringer.

- De var meget dygtige individuelt, især nummer 7 (Mathias Nordestgaard Kubel), men vi skabte også chancer i en meget åben kamp. Derfor var pointdelingen vel meget fair.

Sådan sagde Jesper Dalsgaard efter et 2-2 opgør, hvor hjemmeholdet var i front to gange, men begge gange udlignede Hedensted IF hurtigt, og begge gange skete det på måder, som Jesper Dalsgaard ikke var udpræget tilfreds med.

- Deres første mål var en simpel fremlægning, som vi ikke fik afvist, og ved deres andet mål snorksov vi i forbindelse med et hjørnespark. Det skal vi gøre meget bedre, slog Jesper Dalsgaard fast.

Der var dog også mange positive ting at forholde sig til ifølge RIF-forsvarsspilleren – blandt andet målscorer Mikkel Holk.

- Han var virkelig stærk, men selvfølgelig skal han lige vænne sig til tempoet. Han arbejdede stenhårdt og holdt Hedensted-defensiven beskæftiget, og han fik god hjælp af Pinholt, sagde Jesper Dalsgaard.

Han kaldte kampen et kæmpe step op i forhold til præstationen mod Horsens fS, og der er meget at bygge videre på.

- Det er der bestemt, og det bliver bedre kamp for kamp. Det handler blandt andet om relationer, og de unge bliver stærkere og stærkere i takt med antallet af spillede kampe, sagde den rutinerede forsvarsspiller, som også havde roser til målmand Simon Brogaard.

- Han præsterede flere flotte redninger i de perioder, hvor vi var presset langt tilbage.

Allerede på tirsdag spiller RIF-mandskabet igen, når NordicBet-klubben Vendsyssel FF kommer på besøg i Sydbank Pokalen – bemærk kampen fløjtes i gang klokken 17.15 og ikke som først annonceret 17.30 – og det bliver en kompetent herre, som sørger for startfløjtet, da Superligadommer Michael Tykgaard er udpeget til at lede opgøret.