Jens Nielsen: Vi skal finde glæden igen

Ringkøbing IF spiller lørdag eftermiddag sin anden kamp i nedrykningsspillet – B 93 tager turen fra Østerbro til Green Arena

Meget er sket, siden Ringkøbing IF indledte nedrykningsspillet med et nederlag på 4-0 i Hillerød.
Cheftræner Nicolai Wael er stoppet, og i første omgang har sportschef Jens Nielsen overtaget jobbet, indtil klubbens nye træner Claus Christiansen tager over i næste uge.
- Det er ikke et udtryk for, at jeg skal genoptage min trænerkarriere – det er et udtryk for, at det var den løsning, som lå lige for og var praktisk mulig, siger Jens Nielsen.

Vikar-cheftræneren har en god fornemmelse, og han har tidligere trænet flere af spillerne, mens han de seneste år har været tæt på holdet som sportschef.
- Vi fik ikke mange sejre i efteråret, og heller ikke en festlig begyndelse efter Corona-pausen, så selvfølgelig er der mentalt arbejde at gøre. Jeg fornemmer dog allerede til træning, at glæden er tilbage i spillerne, mens selvtillid kommer med gode præstationer og sejre, siger Jens Nielsen.

B 93, som holder til i den gode ende af puljen, indledte nedrykningsspillet med en klar 4-0 sejr over Næsby, men ifølge Jens Nielsen betyder det ikke, at RIF-mandskabet er uden chancer lørdag eftermiddag.
- Der er mange måder at anskue lørdagens kamp på – men først og fremmest tørster vi efter at revanchere os efter indsatsen og resultatet i Hillerød. Måske får det også betydning, at B 93 skal på en lang tur og er i sikker afstand af nedrykningsstregen. Jeg forventer i hvert fald ikke, at vi falder sammen foran vores loyale fans, og jeg håber på en stor energiudladning fra spillerne, siger Jens Nielsen, som ser frem til opgøret mod Østerbro-klubben, som på mange måder spiller samme form for fodbold som Hillerød.

- Det er et godt hold, og de rummer blandt andet en meget hurtig og bevægelig offensiv. Derfor er det også af afgørende betydning, at vi hænger sammen som hold. Gør vi det, og supplerer med holdånd og sammenhold, er vi klar til at tage imod B 93, siger Jens Nielsen.

Opgøret på Green Arena fløjtes i gang klokken 15.00, og kampen er underlagt reglen om maksimalt 500 mennesker i alt på Green Arena, så kom i god tid, hvis du ikke vil risikere at blive afvist ved indgangen, som åbner én time før kampstart.