Jagter en god afslutning inden ferien

Onsdag aften sluttede jagten – med 1-1 på udebane mod FA 2000 bristede Ringkøbing IF’s forhåbninger om at redde sig endnu en sæson i 2. division, men der skal selvfølgelig spilles på lørdag på Green Arena.
Her kommer Holbæk på besøg til sæsonens sidste kamp, og det er samtidig begyndelsen på en ny jagt for værterne – hurtig returnering til 2. division.

- Vi vil meget gerne vinde på lørdag og på den måde slutte godt af. Den sidste kamp er jo også den, vi husker bedst i ferien, så selvfølgelig satser vi på at sætte et perfekt punktum, siger Claus Christiansen.
Cheftræneren ønsker også at give noget tilbage til klubbens loyale fans, og en sejr vil give syv point i sæsonens tre sidste kampe.

- Det vil være et signal om, at vi allerede er i gang med en proces, og jeg kommer også til at bruge kampen med henblik på den kommende sæson, siger Claus Christiansen.

Han har udtaget følgende trup til mødet med Holbæk: Mads Petersen, Simon Brogaard, Klaus Moesgaard, Glorie Rutikanga, Nikolaj Pape, Ragnar Leósson, Mikkel Kjeldstrup, Dennis Juelsgaard, Jacob Jay Andersen, Martin Egelund, Lennard Lauridsen, Jules Youmeni, Johan S. Larsen, Mads Overgaard, Magnus Merrild og Lauge Olesen.

Sæsonens sidste kamp spilles lørdag klokken 14.00 – velkommen på Green Arena som også denne gang er underlagt Corona-restriktioner med maksimalt 500 mennesker i alt på stadion.