Jacob Sandal: "Jeg vil gerne score endnu flere mål

Når Ringkøbing IF på lørdag tager en tur til Odder, har Jacob Sandal muligheden for at runde kamp nummer 100 i klubben. 

Størstedelen af de kampe er kommet under Nicolai Wael, og offensivspilleren synes, at hele holdet har taget store, positive skridt under cheftræneren. 

”Vi havde en sindssyg god udvikling i Danmarksserien under Wael, hvor vi spillede virkelig god fodbold og rykkede op. Den første sæson i 2. Division under Wael synes jeg også, at vi spillede rigtig godt. I denne sæson har spillet ikke været det bedste i alle kampe, men vi får point på kontoen, og vi ved alle sammen, at det gode spil også nok skal komme igen,” siger Jacob Sandal. 

Han har selv fået en rigtig god start på sæsonen, selvom det meste af tiden er foregået på en af de to kanter. 

”Min yndlingsposition er offensiv midtbane eller angriber, men indtil videre har det for det meste været på kanten i denne sæsin. De kampe hvor vi har bolden, er det rigtig fint, men det er selvfølgelig lidt noget pis, når vi ikke har bolden, hvor der er meget defensivt arbejde, og så føler jeg ikke helt, at mit overskud er lige så stort i det offensive spil som normalt,” erkender han med et smil på læben, inden han bliver konfronteret med, at det stadig er blevet til masser af ros fra Nicolai Wael og to scoringer indtil videre. 

”Det har været rigtig dejligt med ros fra Wael og en god personlig start på sæsonen. Jeg vil gerne score endnu flere mål, og jeg håber selv på at kunne score flere end ti mål i denne sæson. Oveni det skal der selvfølgelig også gerne komme en håndfuld assists med på kontoen, og det kan jeg jo passende fortsætte med i Odder,” siger han. 

Det vigtigste er selvfølgelig at få endnu flere point på kontoen, og Jacob Sandal har også opskriften på, hvordan de kommer i hus på lørdag. 

”Vi skal gøre det samme som i de sidste mange kampe; arbejde hårdt. Samtidig skal vi se, om vi ikke kan bygge lidt på spillet også og skabe nogle flere chancer, stå godt i forsvaret og sørge for, at de ikke kommer frem til helt så mange chancer, som Aarhus Fremad gjorde i søndags. I de tre kampe før Aarhus Fremad havde vi holdt modstanderne til få muligheder, og det skal vi sørge for igen,” forklarer Jacob Sandal.

Opgøret mellem Odder IGF – Ringkøbing IF spilles lørdag den 15. september på Spektrum Odder med kickoff klokken 14:00.

Kampen kan følges via Facebook og Radio Max, ligesom den kan ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/odder?id=24789.