Internationale prøvespillere bliver i Ringkøbing IF

I små to uger har to internationale spillere trænet med i Ringkøbing IF i form af Eduard Puga fra Cuba og Taofik Lucas-Walker fra Trinidad og Tobago. 

De kommer dog til at træne en hel del mere i Ringkøbing IF, da begge spillere fortsætter i klubben i foråret, samtidig med at de begge går på idrætshøjskole i Ikast.

Begge spillere har vist sig fint frem til træningerne og har samtidig figureret i årets to første træningskampe, hvor cheftræner Nicolai Wael for alvor har set dem an. 

”Både til træning og i kampene mod Lyseng og Fredericia har Eduard vist, at han er en meget dygtig og teknisk spiller. Han er god i sine vendinger, ved hvornår han skal slippe bolden eller sætte tempo i den, og han minder faktisk lidt om Marcos Ugarte, som vi havde i efteråret. Formmæssigt mangler han stadig en del for at kunne spille vores form for fodbold, men det har vi god tid til at få bygget på, og så kan han blive rigtig spændende, når han lærer lidt danske eller engelske gloser også,” forklarer cheftræneren om Eduard, der primært gør sig på den centrale midtbane. 

Også Taofik Lucas-Walker, der primært gør sig på højre back, kalder Nicolai Wael en spændende tilføjelse. 

”Taofik bliver også spændende at følge. Han er meget aggressiv i sit presspil, hvor han er virkelig god. Han er dygtig med bolden og forstår også engelsk, hvilket selvsagt er en stor fordel. Han er stærk på kroppen og gør sig nok bedst i en 4-4-2, som vi også har set ham i de to første træningskampe i år, hvor han har vist, at han er en interessant spiller,” siger Nicolai Wael.