Hjerteklub åbner sine arme for alle med RIF i blodet

Måske var du topscorer på andetholdet engang. Måske var du med til en af førsteholdets historiske oprykninger. Det kan også være, at du mødte din bedste veninde til fodbold. Eller din ægtefælle.

Selvfølgelig er det også en mulighed, at du ”bare” har haft utallige sjove, dejlige og minderige stunder i Ringkøbing IF, og nu lancerer klubben en enestående mulighed for at genopfriske og vedligeholde det hele.

RIF Hjerteklub er klubbens nyeste tiltag, som giver dig muligheden for at skabe en blivende og tæt relation til den klub, du holder mest af.

Med mere end 120 års historie har Ringkøbing IF været vært for mange gode oplevelser for tusindvis af mennesker, som hver og én har bidraget til at skabe en klub, som fortsat får sin primære næring fra sammenhold, fællesskab, rummelighed og ikke mindst ordentlighed.

For et årligt kontingent på bare 250 kroner får du en nummeret RIF-nål, en årlig medlemsfest med fællesspisning, løbende nyhedsbreve og tilbud omkring aktiviteter i klubben, tæt tilknytning til klubben og gamle holdkammerater, et passivt medlemskab af RIF samt ikke mindst visheden om, at du støtter Ringkøbing IF, og det hele begyndte faktisk med, at formand Peder Sørensen indkøbte 100 nummererede RIF-nåle, som han ønskede at sælge med henblik på at generere penge til etableringen af en fodtennisbane.

En fin tanke, som bestyrelsesmedlem Torben Dahl udviklede videre på, og ud af det voksede RIF Hjerteklub.

- Det er en fornøjelse at mærke kærligheden til vores klub – også på fjerne udebaner – og den dedikation ønsker vi at komme i møde med RIF Hjerteklub, fortæller Peder Sørensen, som har fået hjælp af Henrik Olesen fra Ringkjøbing Landbobank med det grafiske arbejde.

RIF Hjerteklub appellerer til alle - herboende RIF’ere, eksil-ringkøbingensere samt alle andre med kærlighed til og for klubben, og der er nok ingen tvivl om, at højdepunktet for medlemmerne af RIF’s Hjerteklub bliver det årlige møde den første lørdag i november, hvor de gamle røverhistorier får sublime betingelser i selskab med god mad og fine drikke.

Hvis du ønsker at høre nærmere, så send en mail til hjerteklub@rif1900.dk - men det er også muligt at tilmelde sig straks - det sker på forsiden af hjemmesiden, www.rif1900.dk, hvor der findes en tilmeldingsblanket, som du kan downloade, udfylde og sende til hjerteklub@rif1900.dk. Hvis du tilgår hjemmesiden fra en tablet eller mobiltelefon, kan der være tekniske udfordringer med at downloade blanketten - i stedet kan du sende en mail til hjerteklub@rif1900.dk med dit navn, din adresse og dit telefonnummer - så klarer vi tilmeldingen på den måde.

Efterfølgende får du en bekræftelse pr. mail, og så er du fuldgyldigt medlem af RIF Hjerteklub - vi glæder os til endnu mere Vestjysk Fællesskab.