Handicap fodbold i Ringkøbing IF

Den seneste måneds tid er der startet handicap fodbold i Ringkøbing IF, hvor de to søskende Kathrine Beltoft Smidt Olesen og Louise Beltoft Smidt Olesen har stået for træningen.

Træningen foregår om tirsdagen klokken 16-17 på banerne ude i Ringkøbing IF, og i skrivende stund er der otte deltagere, og det har indtil videre været en succes.

”Vi besluttede os for, at der også skulle ske noget for dem. De skulle føle, at der også blev gjort noget for dem, og det er jo rigtig vigtigt at komme ud og røre sig. De synes, det er mega sjovt og få lidt socialt og blive en del af et sammenhold, så det har været en stor succes,” fortæller Louise Beltoft Smidt Olesen.

De startede op den 30. april og har sidste træning inden sommerferien tirsdag den 18. juni. Efter sommerferien flytter Louise Beltoft Smidt Olensen nemlig til Aarhus, og derfor hendes opgaver overtages, hvis det skal fortsætte, hvilket hun håber meget på.

”De har det meget sjovt til træning, og de har altid store smil på læben. Før vi satte skub i det, var det vist to år siden, at der var blevet stablet noget på benene, og de har selv efterspurgt det, så vi håber selvfølgelig, at det kan fortsætte efter sommerferien også, hvor en ny forhåbentlig kan afløse mig ved siden af Kathrine,” forklarer Louise Beltoft Smidt Olesen.

Dermed er der altså tre træningspas inden sommerferien, og det var om tirsdagen fra 16-17, så hvis man kender nogle, der kunne have interesse i at træne med, så er det med få prikket vedkommende på skulderen, og så krydser vi naturligvis fingre for, at det kan fortsætte på den anden side af sommerferien.

Sidst men ikke mindst skal der lyde et stort cadeau til både Louise og Kathrine for at have sat handicap fodbold i Ringkøbing IF på programmet igen!