Hancock Fanzone får premiere på søndag

Når Ringkøbing IF på søndag tager imod topholdet fra Aarhus Fremad kommer det til at være med en masse nye tiltag på sidelinjen.

Ringkøbing IF åbner nemlig en helt ny fanzone i samarbejde med Hancock Bryggerierne, som kommer til at hedde Hancock Fanzone.

En halv time før kampen imod Aarhus Fremad bliver fløjtet i gang, vil det være muligt at købe fadøl til halv pris i Hancock Fanzone indtil kampstart. Her vil der blandt andet også være musik og godt gang i den, så det er en god idé at møde tidligt ind til søndagens kamp.

Lige efter kampen kommer Hancock Fanzone også til at danne rammerne for kampens spiller, der bliver kåret og interviewet, hvorfor vi selvfølgelig håber, at I alle sammen bliver lidt længere på Green Arena for at høre de umiddelbare kommentarer fra kampens bedste spiller.

Derudover forsvinder halvlegstips, og i stedet kommer RIF Tips 2 ind, hvor man skal gættes på Ringkøbing IF's første målscore, og i hvilket minut målet bliver scoret.

Der er altså masser at se frem til, ligesom de første 50 børn på stadion kan se frem til nogle gaver fra Hancock.

Vi glæder os til at tage imod jer alle sammen på søndag, og vi håber, at I tager rigtig godt imod vores nye Hancock Fanzone, som der helt sikkert kommer utrolig meget gang i!