Green Arena fortsætter som Green Arena

Green Arena er et sted, som får mange anerkendende nik og positive ord med på vejen.

Både fra folk i og omkring Ringkøbing IF, men i lige så høj grad fra de gæster, som besøger Green Arena enten på græsset eller på tilskuerpladserne.

Bag navnet gemmer sig en af klubbens mangeårige samarbejdspartnere, og Per Green er tilfreds med, at Green Arena forbliver Green Arena.

- Jeg ser mit engagement i klubben som opbakning til klubben og de mange frivillige. Det er min måde at anerkende det store arbejde, der bliver gjort for at skabe gode og sunde rammer i klubben, siger Per Green.

Engang for mange år siden løb han selv rundt på banerne og spillede fodbold i RIF, men som han smilende tilføjer, var det mest for sociale liv.

- Der gik i hvert fald ikke en stor fodboldstjerne tabt i mig, konstaterer han knastørt.

Han hæfter sig ved, at flere og flere af klubbens unge spillere finder vej til det bedste mandskab, og det er en udvikling, han værdsætter.

- Det er super godt, at de unge, lokale spillere får chancen på det bedste hold, og det er ikke så vigtigt for mig, om vi ender i Superligaen. Det afgørende for mig er, at vi til gavn for Ringkøbing og hele det vestjyske område har en velfungerende klub med fine rammer. Det bakker jeg hellere end gerne op om, lyder det fra Per Green, som i lighed med alle andre kan glæde sig over, at Green Arena som minimum hedder Green Arena frem til udgangen af 2022.