Glasuren manglede på en ellers fin kage

Han havde læst dem godt, Claus Christiansen, og spillerne udførte gameplanen perfekt.

I hvert fald i de første 50 minutter.

RIF-cheftræneren har en fortid som cheftræner for 2. divisionsholdet i Århus Fremad, og flere af spillerne fra dengang var med på Green Arena, hvor gæsterne endte med at vinde 2-0, hvilket dog ikke skete uden besvær.

- Jeg synes, vi gjorde, hvad vi kunne, men vi var ikke dygtige nok til at få profit af indsatsen. Jeg havde det sådan efter kampen, at jeg kunne skælde ud over det manglende udbytte, men i stedet fokuserede jeg på de mange gode ting, vi kan bruge fremadrettet, sagde Claus Christiansen.

Han bad samtidig spillerne om at droppe de negative tanker efter et nederlag, hvor det ellers længe pegede i retning af en hjemmesejr, inden gæsterne med stor rutine og kynisme afgjorde kampen med to hurtige scoringer – den første af dem faldt kort efter Mikkel Holks stolpeskud i begyndelsen af anden halvleg.

- Det er ærgerligt, at vi ikke fik lidt ud af en god indsats – for det var det, så længe kræfterne var der til en krævende spillestil med højt pres. Alle de positive aspekter skal dog med videre, og allerede i den kommende uge venter der både en pokalkamp og endnu et opgør i nedrykningsspillet mod FC Djursland.

- Nu kigger vi lidt på tingene mandag, hvor jeg også snakker med spillerne enkeltvis, og så sætter vi en slagkraftig trup sammen, som skal og kan løse opgaven med pokalkamp i Skjern, sagde Claus Christiansen.