Glædelig jul og godt nytår

2020 blev et år, som de fleste husker for altid.

Desværre er det sandsynligvis mest på grund af en pandemi, som huserede i alle hjørner af verden, og for Ringkøbing IF bød 2020 ydermere på en nedrykning fra 2. division, et trænerskifte samt en stor udskiftning i klubbens bedste trup – og især nedrykningen ærgrer fortsat formand Peder Sørensen, som langt fra er en slagen mand.

- Ringkøbing IF er heldigvis en klub, som er begunstiget af en unik opbakning. Vores samarbejdspartnere viser igen og igen velvilje, de frivillige er der bare altid for os, og når Coronaen ellers tillader det, er Green Arena altid velbesøgt, siger Peder Sørensen, som dermed står med et solidt fundament for arbejdet i 2021.

- Et år som forhåbentlig bliver gladere, lysere og på alle måder mere positivt end 2020, og vi går med sikkerhed ind i det nye år med store ambitioner og den ærgerrighed, som kendetegner vores klub, lover Peder Sørensen.

Han siger det både på vegne af eliteafdelingen, hvor truppen i dag primært består af unge, lokale spillere, men Ringkøbing IF er, og vil altid være, en rummelig klub, hvor der er plads til alle.

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige alle tusind tak for bidrag til Ringkøbing IF’s fine form trods flere uventede udfordringer, og så ønsker jeg på vegne af klubben alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi ses i 2021.