Fotografen kom i fokus

Henrik Olesen rejste sig.
Som altid.
Klar til at tage billeder.
Som altid.
Han var i goenergie-lounge på Green Arena inden sæsonens sidste hjemmekamp mod Holbæk lørdag eftermiddag, mens sponsor- og eventchef Lars Bræmer stod med mikrofonen.
Sidstnævnte fortalte, at han på klubbens vegne ønskede at hylde en helt speciel person i Ringkøbing IF.

Henrik Olesen fik styr på sit kamera, og så begyndte han at kigge rundt i loungen.
Hvem skal hyldes?
Hvor er vedkommende?
Han kender stort set alle i Ringkøbing og omegn, men han havde tydeligvis problemer med at regne ud, hvem der skulle hyldes.
Indtil Lars Bræmer sagde noget om billeder.
Tusindvis af billeder.
Taget frivilligt.
Af Henrik Olesen.

- Bøf, vores tidligere målmand her i klubben, er frivillig fotograf, og han er en kæmpe ildsjæl, som altid er der. Ringkøbing IF er dybt taknemmelig for, at du er så stor en del af klubben, Henrik, og du er en fantastisk ambassadør for Ringkøbing IF, sagde Lars Bræmer, mens Henrik Olesen langsomt sænkede kameraet.
Lars Bræmer brugte herefter klubbens frivillige fotograf som et perfekt billede på, hvad Ringkøbing IF er rundet af – sammenhold og stort engagement – og det er præcis dét, der skal gøre det muligt at gøre comeback til divisionsfodbold.

Til daglig er Henrik Olesen ansat hos klubbens hovedsponsor, Ringkjøbing Landbobank, men forleden tog han fri for at sidde på sin motorcykel hele vejen til København, hvor han på Frederiksberg tog billeder af RIF-mandskabets kamp mod FA 2000, som blandt andet blev overværet af cirka 50 eksil-vestjyder i hovedstaden.
Det er det, Henrik Olesen gør – og har gjort i mange år – og for det fik han flotte gaver fra Fjordgården, Adventure Park, Mr. Finn S. i Ringkøbing samt Hancock, som alle er loyale samarbejdspartnere i Ringkøbing IF.

- Jeg bytter gerne de fine gaver for en kamp på førsteholdet som reservemålmand, lød det fra en grinende og overrasket Henrik Olesen, mens han fortjent modtog varme klapsalver fra de fremmødte i goenergi-loungen.