Flotte rækker til ungdomsholdene i Ringkøbing IF

Der er altid en hvis portion spænding, når diverse ungdomshold så småt nærmer sig afslutningen af deres sæson, for det betyder, at man finder ud af, hvilke rækker man skal kæmpe i efter sommerferien.

Og det må siges at være ekstremt positive nyheder for Ringkøbing IF, der fra U13 til U19 får tre hold i Liga 1 samt to hold i Liga 2.

Liga 1 er det højeste niveau Ringkøbing IF kan spille på i U17 og U19 uden diverse licenser, men i rækkerne under er Liga 1 det allerhøjeste niveau i Danmark, hvor U15 dog også er en landsdækkende række, som primært er for Superliga-klubberne.

Derfor kan vi også godt tillade os at være rigtig glade og stolte over, at Ringkøbing IF har fået tildelt følgende rækker:

• U19 Liga 1
• U17 Liga 1
• U15 Liga 2
• U14 Liga 2
• U13 Liga 1

De fine rækker vækker naturligvis glade i Ringkøbing IF, hvor der er ros til både trænere og spillere.

”Det er tydeligt, at det store og seriøse arbejde, der bliver lavet på træningsbanerne af både spillere og dygtige trænere resultere i meget gode fodboldspillere. Der er ingen tvivl om, at Ringkøbing IF’s satsning på at lave egne spillere til førsteholdet vil bære frugt de næste mange år,” lyder det fra talentkoordinator Torben Dahl.

Vi glæder os naturligvis til at følge med i de unge spilleres resultater efter sommerferien!