Flot anden halvleg gav tre point på Fyn

I mandags leverede RIF-mandskabet en benhård arbejdsindsats i 1-0 sejren over Viby IF, og samme dyder var med til Fyn, hvor gæsterne lørdag eftermiddag vandt med 2-1 over B 1913.

Hjemmeholdet kom ellers tidligt i front allerede efter syv minutter, men lige inden pausen udlignede Lauge Olesen på et hovedstød, og i anden halvleg brugte indskiftede Johannes Paustian samme fremgangsmåde, da han med hovedet dirigerede Johan Søndergaard Larsens fine forarbejde i nettet.

- Vi indledte egentlig kampen okay, men blev så lullet i søvn. Specielt på den forreste del af banen fungerede det skidt, og efter 25 minutter skiftede jeg Zacharias Sørensen ud med Jeppe Graversen, mens Johannes Paustian afløste Christian Pinholt i pausen, fortæller RIF-cheftræner Claus Christiansen.

Lidt taktiske justeringer blev der også plads til i pausen - sammen med skæld ud.

- Jeg var ikke glad for de første 45 minutter, men holdet løftede sig efter pausen, hvor vi var klart bedst. Der var den vilje og vildskab, der er brug for i disse kampe, og det bliver samme formel i den kommende hjemmekamp mod Kolding B., siger Claus Christiansen, som understreger, at han forventer præcis samme attitude og indsats, selv om Kolding-mandskabet er placeret i den tunge ende af rækken.

Gæsterne sluttede kampen i Odense med hele fem U19-spillere på banen, hvilket glæder RIF-cheftræneren, som havde roser til Lennard Lauridsen og anfører Mikkel Kjeldstrup for en fin kamp.

- Dennis Juelsgård og Johannes Paustian gjorde det også flot efter pausen, og det var ligeledes godt at se, at vi var i en bedre fysisk forfatning end dem. Spillerne var trætte efter godt og hårdt arbejde, men 13-spillerne var mere trætte, siger en glad og tilfreds Claus Christiansen efter en uge med to sejre.