Et stærkt trænerteam tager for alvor form

En forlængelse omkring 2. divisionsholdet og flotte navne omkring klubbens unge talenter er på plads til stor glæde for sportschef Jens Nielsen 

For nylig blev navnet på den nye cheftræner for 2. divisionsholdet afsløret, og valget faldt på Claus Christiansen, som kommer med solid erfaring fra en spillerkarriere på højeste niveau samt talrige oprykninger i forskellige klubber.

Der er dog også andre gode nyheder på trænerfronten, og en af dem handler om målmandstræner Brian Andersen.

Den tidligere førsteholdsmålmand har nemlig forlænget sin aftale med klubben, og det er en kapacitet, som fortsætter sit arbejde med klubbens bedste målmænd.

- Brian har været med i mange år, både som spiller og træner, og han har været med i en vigtig fase, hvor målmandstræningen er intensiveret. Vi er både glade for og tilfredse med, at vi har en aftale på plads, siger sportschef Jens Nielsen, som nikker anerkendende af Brian Andersens arbejde.

- Vi er glade for ham, både fodboldfagligt og menneskeligt, og han er vellidt af alle, ikke mindst vores målmænd. Brian har forståelsen for, at målmandsposten er en speciel position på et fodboldhold, hvilket ikke mindst stiller store krav til ham i forhold til den psykologiske indsigt, siger Jens Nielsen.

U19-spillerne har ligeledes noget at glæde sig til, da Andres Lope er ansat som ny cheftræner, og selv om det sker på en kedelig baggrund, bliver det en stor gevinst, forudser Jens Nielsen.

- En skade forhindrer desværre Andres i at fortsætte sin egen karriere, hvilket har været hårdt for ham. Både på egne og Andres’ vegne er glæden derfor udpræget, fordi vi med ham har et sympatisk menneske, som med sin humor, livsglæde og et åbent sind får mulighed for at fortsætte i en fodboldverden, han elsker så højt, siger sportschefen.

Også i overgangen fra ungdom til senior er et navn med store kompetencer på plads, da klubmanden Niels Henrik Larsen har takket ja til jobbet som transitionstræner.

- Han er tidligere førsteholdstræner, og de seneste to år cheftræner for U19, men på grund af manglende tid stoppede han i sidstnævnte funktion. I stedet får vi glæde af ham i arbejdet med U19-spillerne og de yngste seniorspillere, hvilket er en vigtig position for os. Tålmodighed er generelt en dyd, men især for unge spillere gælder det, og vi er glade for, at Niels Henrik er vores mand i den proces, siger Jens Nielsen.