Et kendt navn vender tilbage

Da Nicolai Pape i oktober 2020, som så mange andre unge, vendte snuden østover, og i hans tilfælde mod  hovedstaden, var det med tanke om arbejde, fodbold og ungeliv. Det blev til arbejde i et idrætsbørnehus på Frederiksberg og sikkert masser af ungeliv, men ikke så meget fodbold. Corona satte lidt en stopper for det, så i stedet kastede Nicolai sig over padeltennis og fitness. Efter eget udsagn, er han blevet temmelig god til padeltennis.

Pausen fra fodbolden er nu slut. Han mærker meget tydeligt sulten og motivationen efter at komme i gang igen, og fra opstart januar er han igen en del af truppen i Ringkøbing IF. Han får så nogle måneder til at finde fodboldformen 100% igen, inden turneringen sætter ind igen til marts.

Nicolai er 23 år, bosiddende i Næsbjerg og med fuldtidsarbejde på den lokale skole. Og så spiller han i midterforsvaret. Inden han stoppede i oktober 2020 var han sammen med AV en solid sidste skanse i forsvaret. Han er lidt no nonsens typen. Brænder det på, så er han ikke bleg for at sende bolden ud af kommunen. Som den  gamle italienske stjerne forsvarsspiller, Franco Baresi, nogenlunde udtrykte det, ”….fodbold er ikke raketvidenskab. Du har et job at gøre, og kræver det fysik og mange clearinger, så er det det, du gør”. 

Nicolai er ambitiøs på egne og klubbens vegne. Som han siger: ”En klub med den opbakning, den store lokale sponsorstøtte, klubbens faciliteter, spillere og trænere de fortjener mere end Danmarksserien. Divisionsfodbold i Ringkøbing skal være målet, og det vil jeg gerne bidrage til, at vi når inden alt for længe”.

Nicolai bliver til træning en del af Esbjergbilen som så udvides fra en trio til en kvartet. Drengene han skal køre med, Oliver, Egelund og Moesgaard, kender han allerede i forvejen, så de slipper for præsentationslege.

Velkommen tilbage i RIF, Nicolai.