En stor dag for RIF og Ringkjøbing-Skjern Kommune

Nu er det snart en uge siden, at vi kunne byde superligaholdet AC Horsens velkommen på Green Arena. Det var en fantastisk dag med flotte mål, lækkert vejr og fyldte tilskuerpladser til en spændende pokalkamp.

Selvom vi måtte forlade banen med et nederlag på måltavlen, blev det alligevel til en fremragende dag for både klub, fans og kommune. Der var kanon stemning på Green Arena hele dagen, hvor vi også fik stadionrekord med 1750 tilskuere. Opgøret blev sendt direkte på DR og fik over 300.000 seere. Alt i alt var det kæmpe branding for klubben og god PR-eksponering. Vi fik brandet Ringkøbing-Skjern kommune på bedste vis, og det kan vi være superstolte af.

Kampen startede med et brag, da RIF satte sig foran efter en scoring allerede i det 3. minut på et stærkt hovedstød af Lennard Lauridsen. Horsens udlignede kort efter, og sidst i 1. halvleg kom superligaholdet foran 2-1, som også blev kampens resultat. Vi havde ellers tidligere muligheden for selv at komme foran 2-1 med et straffespark, som vi uheldigvis brændte.

Vi har lavet en lille stemningsvideo fra kampen, som I kan se her.

Husk også at I kan se eller gense kampen og optakten fra pokalturneringen på DR TV her.

Endnu engang tak for opbakningen!