En stærk trænerstab bliver stærkere

Når RIF-spillerne returnerer efter sommerferien, bliver de mødt af en endnu stærkere trænerstab end tidligere.

Det er et par markante profiler, som smelter sammen i en velspillende trænerduo, da Andres Lope og Dennis Juelsgård får ansvaret for U-truppen/serie 2, og derudover bliver de også en del af trænerstaben omkring førsteholdet som supplement til cheftræner Claus Christiansen og assistent Allan Mikkelsen.

- Jeg er meget glad for, at vi lykkes med at fastholde spillere, som ønsker at gå trænervejen, og i Andres og Julle får vi tilført masser af fodboldfaglighed og menneskelig kvalitet, siger RIF-sportschef Nicolai Wael, som skynder sig at understrege, at Dennis Juelsgård fortsat sigter efter et comeback som spiller, når han kommer sig over sin knæskade.

- På sigt bliver det en klar gevinst for os med to store profiler i staben, og jeg glæder mig meget til at følge deres udvikling i rollen som træner, siger Nicolai Wael.

Andres Lope kender allerede rollen, da han med succes trænede et stærkt U19-hold i RIF, og her havde spillerne stor gavn af argentinerens fabelagtige fodboldindsigt og dedikation til spillet.

Han er en meget vellidt personlighed i alle hjørner af klubben, og han glæder sig over, at rejsen nu fortsætter i den fodboldbranche, han holder så meget af, og når det nu ikke kan være som spiller på grund af en skade, leves trænerdrømmen i stedet ud.

For Dennis Juelsgård bliver trænerjobbet det første af sin slags på senior-niveau, men drømmen om en fremtid som træner har han altid haft.

- Først og fremmest kæmper jeg for at komme tilbage som spiller, men med en lang skadespause foran mig, passer det fint at tage hul på trænerdrømmen. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg mener at have meget at bidrage med, siger Dennis Juelsgård, som tidligere har fungeret som ungdomstræner i barndomsklubben Vildbjerg SF.

- Det bliver selvfølgelig noget andet nu, men jeg kommer med en stærk fodboldfaglighed, og jeg ser det som en spændende udfordring. Jeg glæder mig til at finde løsninger i løbet af kampene, og jeg ved for eksempel godt, hvordan førstepresset skal sidde, siger han, inden der kommer en hurtig tilføjelse:

- Det kan man altså godt vide, selv om man ikke selv kan finde ud af det, siger Dennis Juelsgård grinende.

Han glæder sig over følelsen af at være en del af fællesskabet trods en langvarig skade, og han ser ligeledes frem til at genoptage samarbejdet med Andres - denne gang uden for banen.

- Det er fedt, at vi både skal stå på egne ben med eget hold, og derudover kan suge til os, når vi er med omkring førsteholdet. Der er også grund til at vise stor respekt for RIF, for klubben kunne bare have sagt farvel og tak til både Andres og mig, da vi fik alvorlige skader, men det gjorde de ikke, og den tillid er vi meget opsatte på at kvittere for, slår Dennis Juelsgård fast.

Sammen med Andres skal han rykke klubbens næstbedste hold op på et højere niveau sideløbende med individuel udvikling af de unge spillere, så de bliver klar til at tage skridtet op på det bedste RIF-mandskab.

Det er Vildbjerg og Argentina på den jyske vestkyst - det skal nok blive godt.