En god påske nyhed

Påske dufter af forår. Af hyggeligt samvær og nærvær med familie og venner. Håb og glæde.

I Ringkøbing Idrætsforening sker der også løbende forandringer. Nyheder, gode som mindre gode, er en del af foreningslivet, men den nyhed, vi her vil breake, er absolut en af de bedre.

Kort før påske lavede klubbens sportschef, Nicolai Wael, en ny aftale med Martin Egelund. Klubben og Martin har nu papir på hinanden frem til sommeren 2023. Sportschefen siger om forlængelsen. ”Martin er en vigtig spiller i truppen. God teknik, god til at fordele bolden, fint drev fremad, og så har han en udsøgt sparketeknik. Han kender klubben, hvad vi vil og sigter efter, og det køber han 100% ind på. Klubbens ambitioner svarer til hans egne, så vi er på alle måder det rigtige match for hinanden”.

Martin er en årgang 1999, og med afsæt i Holsted, så gik turen til EFB, videre til Skive, Ringkøbing, Sydvest og endelig tilbage til Ringkøbing. Sin unge alder til trods, så har turen givet Martin masser af erfaring, hvilket er vigtigt, når man skal spille et nyt hold sammen. Og ikke bare et nyt hold, men også et hold, der vil mere end at spille i danmarksserien.

Martin siger i forbindelse med forlængelsen: ” Jeg kan godt lide at være i RIF. Føler mig velkommen. Klubben har et fantastisk setup, og er villig til at satse. Jeg er en del af et spændende ungt hold, hvor vi hele tiden bygger på. Der er et stort potentiale i truppen”.

Turen fra hjemmet i Esbjerg til Ringkøbing 3 til 4 gange om ugen sker i en fælles transport med fire andre fra truppen. Trangt i en bil, men som Martin udtrykker det, ”Får vi bare placeret Pape på forsædet, så går det an”. De andre i bilen er ud over Martin og Pape, Jonas Magnussen, Klaus Moesgaard og Oliver Nielsen. Oliver er desværre korsbåndskadet i en rum tid endnu, men det giver så for en stund lidt mere benplads i bilen.

Martin er i gang med en finansøkonomuddannelse i Esbjerg, og overvejelserne lige nu går på en uddannelse som ejendomsmægler. Og så er han ellers lige begyndt at spille golf sammen med Jonas Magnussen. Så må vi bare afvente meldingen, om hans touch med den lille bold er lige så god som med fodbolden.