Effekt fra Fjordgaarden skal ses søndag

I løbet af denne uge har RIF-spillerne haft en fin træningsuge, og den kulminerede med et besøg hos klubbens loyale samarbejdspartner Fjordgaarden, hvor afslapning, hygge og fællesskab var i fokus.

- Det trængte spillerne til, og det var en fantastisk aften i sublime omgivelser. Jeg glæder mig til at se, når oplevelsen på Fjordgaarden giver ekstra kræfter og overskud i søndagens kamp, siger cheftræner Claus Christiansen.

Gæsterne på Green Arena, Skjold Sæby, tager turen for Nordjylland for at jagte klubbens sidste chance, og det skal værterne være klar til at håndtere.

- Vi har styr på, hvad der venter os, og tålmodighed bliver en dyd for os. Hele ugen har vi trænet på at vende spillet, og spillerne behøver altså ikke at søge vinderafleveringen med det samme. Vi har trænet det, og søndag vil vi se, om det har sat sig i truppen.

Claus Christiansen erkender, at meget skal gå galt, hvis der ikke også er danmarksserie-fodbold i Ringkøbing efter sommerferien, men RIF-cheftræneren understreger, at det ikke bør få en effekt på præstationen i de resterende kampe.

- Vi skal ud og vinde. Spillerne har vist god energi til træning i denne uge, og selvfølgelig går vi på banen for at vinde. Let bliver det dog ikke, for de nordjyske gæster er et stærkt hold, som vil gøre alt for at kæmpe for deres chance, siger Claus Christiansen.

Han har udtaget følgende trup til opgøret: 

Simon Brogaard, Brian Andersen, Kristian Bilberg, Mikkel Holk, Mikkel Kjeldstrup, Klaus Moesgaard, Mads Dahl, Casper Jessen, Anders V. Larsen, Magnus Ulrich, Johan Søndergaard Larsen, Anders Vesterbæk, Andreas Lauridsen, Lauge Olesen, Lennard Lauridsen og Tobias Plauborg Jensen.