Drømmen om europæisk fodbold slukket i Skjern

Den korteste vej til Europa.

Sådan lyder det ofte i klubber, som satser på pokalsucces, men den snak er der lukket ned for på Fasers Led i Ringkøbing.

Tirsdag aften tabte RIF nemlig med 2-1 til naboerne fra Skjern, og dermed er det slut med deltagelsen i denne sæsons udgave af Sydbank Pokalen.

- Jeg er skuffet over, at vi ikke var mere klar - at vi ikke bragte mere energi - og det fortalte jeg også spillerne efterfølgende, lød det skarpt fra Claus Christiansen.

Normalt er RIF-cheftræneren en humørfyldt og munter mand, men det var tydeligt, at pokalnederlaget gjorde ondt på ham.

- Skjern spillede deres chance med de midler, de har, og de forsvarede sig godt. Det bør dog ikke være nok til at vinde sådan en kamp, men det var det desværre, lyder det fra en skuffet RIF-cheftræner.

Skjern kom i front på en tilfældig scoring, Magnus Merrild udlignede efter fint forarbejde af Lauge Olesen, men endnu en tilfældighed gav Skjern sejrsmålet, da et skud blev afrettet og snød Simon Brogaard i RIF-målet.

- Jeg måtte tidligt udskifte en skadet Christian Pinholt, og det samme skete senere med Tobias Plauborg Jensen, siger Claus Christiansen efter en aften, hvor der ikke var noget som helst at glæde sig over for gæsterne.

Humøret skal dog tilbage inden lørdag, hvor der i nedrykningsspillet venter en vigtig udekamp mod FC Djursland, og her skal RIF-mandskabet præsentere sig i en markant anderledes udgave end tirsdag aften i Skjern.