Det dufter af lokalopgør på Green Arena

Sidst RIF-mandskabet spillede på hjemmebanen Green Arena, endte det skuffende med et nederlag på 2-1 til Skjold Sæby.

Lørdag eftermiddag prøver de igen, RIF-spillerne, og det er utvivlsomt en topmotiveret gruppe, som cheftræner Claus Christiansen sender på banen til mødet med Tjørring IF - en modstander som får det til at dufte lidt af lokalopgør.

- Vi vil rigtig gerne vinde, og vi vil også gerne revanchere vores første halvleg fra sidste hjemmekamp. Vi møder en modstander med fine, individuelle kvaliteter i offensiven, og det er ligeledes et hold, som det ofte er enten eller med, siger Claus Christiansen.

Han må undvære karantæneramte Tobias Plauborg Jensen, men ellers råder han over en kompetent trup.

- Vi skal afslutte vores ting i offensiven, for Tjørring-mandskabet er stærke i omstillingerne, som de kører ud fra en formation, hvor de passer godt på sig selv. Hvis vi rammer vores niveau fra anden halvleg mod Skjold Sæby, er mulighederne gode, men vi skal hæve kvaliteten i vores afslutningsspil, understreger RIF-cheftræneren, der med tilfredshed noterer sig en trup, som ser ud til at være i god forfatning fysisk.

- Spillerne virker friske, og det skal vi ud og udnytte på Green Arena, siger Claus Christiansen, som har udtaget følgende trup:

Simon Brogaard, Brian Andersen, Casper Jessen, Kristian Bilberg, Anders Vestergaard Larsen, Magnus Ulrich, Klaus Moesgaard, Mads Dahl, Andreas Lauridsen, Mikkel Kjeldstrup, Lennard Lauridsen, Mikkel Holk, Anders Vesterbæk, Johan Søndergaard Larsen og Lauge Olesen.

Opgøret på Green Arena fløjtes i gang klokken 14.00.