Dennis Juelsgård om skade: "Efteråret ser ud til at være væk for mig"

I hele denne sæson har Ringkøbing IF måtte undvære en af de bærende kræfter, da Dennis Juelsgård har siddet ude med en skade.

Den gode nyhed er, at der så småt er kommet vished over skadens omfang, men den dårlige er, at han nok ikke kommer i kamp, inden holdet går på vinterpause.

”En ultralydsscanning har vist en slap bugvæg i venstre hofte/lyskeregion. Det kan udvikle sig til, det man kalder sportsbrok. Jeg skal videre til en specialist på Amager, som skal vurdere, om jeg skal opereres. Jeg har endnu ikke fået min tid til specialisten, men folk der opereres for sportsbrok plejer at kunne spille seks uger efter, hvis alt går planmæssigt. Så efteråret ser desværre ud til at være væk for mig,” lyder det fra en skuffet Dennis Juelsgård.

De seneste par måneder har da også været hårde for Dennis Juelsgård, der kun har været med i meget få træninger efter sommerferien.

”Det er ingen hemmelighed, at det er svært at holde humøret oppe i sådan en situation. Det, man elsker, kan man ikke, så det er en hård tid. Jeg kan heldigvis tilbringe mere tid med min kæreste og søn, hvilket absolut er det, der holder mig kørende,” forklarer han.

Selvom skader aldrig kommer på et godt tidspunkt, så er Dennis Juelsgårds kommet på et utrolig skidt tidspunkt, hvor han gerne ville bidrage på banen for at få vendt de seneste resultater, men han er sikker på, at holdkammeraterne kan klare det.

”Jeg ville ønske, jeg kunne bidrage på banen i en svær periode som denne, men omvendt kan jeg se, at drengene stadig har troen, så jeg er ganske rolig. Vi skal nok få vendt skuden, men vi må også erkende, at top seks i øjeblikket er ude af billedet. Det har vi som hold heldigvis selverkendelse til at se, så fokus er nu at få de point, der skal til, så vi kan komme væk fra bunden,” siger Dennis Juelsgård, der også gerne vil sende en besked videre til fansene.

”Jeg håber, at hele Ringkøbing kommer på Green Arena den kommende tid. Det er NU, vi virkelig har brug for støtten,” siger han til slut.

Inden Ringkøbing IF skal spille på Green Arena igen, så venter der dog lige to udebanekampe i træk, hvor den første er på lørdag i Dalum.

Den kamp fløjtes i gang klokken 14:00 og kan som altid følges på Facebook, høres via Radio Max og ses live hos Ekstra Bladet+.