Dennis Juelsgård: "Dejligt med mål og meter i benene"

Den seneste måneds tid må siges at have været ganske begivenhedsrig for Ringkøbing IF’s centrale midtbanespiller Dennis Juelsgård, der har kunnet krydse flere ting af. 

I starten af året blev han far til en dreng, han har scoret to mål i to træningskampe, og ved udgangen af januar vandt han så Ringkøbing Cup, der er en månedlig konkurrence om at blive den bedste træningsspiller i Ringkøbing IF’s førsteholdstrup. 

Om de tre ting hænger sammen, ved han ikke, men han glæder sig dog over godt nyt på alle fronter. 

”Det at blive far er uden tvivl det største, så i øjeblikket nyder jeg bare tilværelsen på hjemmefronten. Om det kan smitte af på banen er svært at sige, men lad os håbe, det kan medføre nogle gode præstationer, når turneringen starter. Det er trods alt der, det gælder,” siger Dennis Juelsgård med et smil. 

De fine resultater på træningsbanen har som sagt også resulteret i et par scoringer, og selvom han er glad for dem, så venter der stadig en masse hårdt arbejde. 

”Personligt har det været dejligt med et par mål og godt med meter i benene. Vi har som hold spillet et par fine træningskampe, men de har også vist, at vi har hårdt arbejde foran os på flere parametre. Vi har haft en snak om, at vi på træningsbanen skal kræve endnu mere af hinanden, og det fornemmer jeg, at alle har taget til sig,” forklarer han. 

I løbet af det seneste års tid har Dennis Juelsgård brugt det meste af sine spilleminutter på den centrale midtbane, og selvom han har favoritpladsen lidt længere fremme på banen, så synes han stadig, at hans evner kommer godt til syne. 

”Jeg vil nok altid have den offensive midtbane som min yndlingsposition, men når det så er sagt, så er den centrale midtbane nok der, mine evner bedst an bruges pt. Jeg har stadig en del at lære på den centrale midtbane – især defensivt. Heldigvis belæres jeg dagligt af min træningsmakker Anders Vestergaard, som har det sorte bælte i tørt og kynisk forsvarsspil,” lyder det fra midtbanespilleren. 

Og med godt en måned til første turneringskamp er spillerne ved at nærme sig den ønskede kampform, og det efterlader en fortrøstningsfuld Dennis Juelsgård.

”Det ser fornuftigt ud på nuværende tidspunkt, så jeg er ganske fortrøstningsfuld. Jeg er også helt sikker på, at Wael har gemt lidt service til de kommende uger, så jeg selv og holdet står knivskarpt til det første opgør i Skive,” fortæller Dennis Juelsgård til sidst.

Som vinder af Ringkøbing Cup kan Dennis Juelsgård samtidig se frem til en gave fra Jack&Jones Ringkøbing, der er partner på Ringkøbing Cup hele 2019. 

Næste opgave for Dennis Juelsgård og holdkammeraterne er på lørdag, hvor Esbjerg fB’s U19 Liga hold kommer besøger Ringkøbing. 

Det opgør fløjtes i gang klokken 14:00 på Aage Esbjerg Arena.