Den direkte duel om femtepladsen

14 kampe inde i sæsonen er det kun to point, der adskiller Ringkøbing IF og morgendagens modstander fra Aarhus Fremad. 

Aarhus Fremad er placeret på femtepladsen med 24 point, mens Ringkøbing IF er henvist til sjettepladsen med 22 point, og det er derfor en direkte duel om femtepladsen, der venter i morgen. 

Det er dog to hold, der går ind til opgøret i vidt forskellig form. Efter en fremragende periode er Ringkøbing IF kommet lidt ned på jorden igen, hvor det er blevet til tre nederlag i træk, og især det seneste nederlag mod Kjellerup IF var skuffende, hvor meget lidt fungerede på banen. 

Aarhus Fremad går derimod ind til opgøret med en flot stime i ryggen, hvor man ikke har tabt i syv kampe og fem af disse er endda endt med en sejr. Faktisk ligger Aarhus Fremads seneste nederlag helt tilbage i starten af september, hvor netop Ringkøbing IF besejrede holdet 1-0 på Green Arena via en scoring fra Anders Vestergaard Larsens venstrefod. 

Samtidig er det også et Aarhus Fremad-mandskab, der har været rigtig stærke hjemme på Riisvangen. I syv kampe har holdet vundet fire gange, spillet to uafgjorte og tabt en enkelt, hvilket skete i den allerførste spillerunde. 

Sidste gang Ringkøbing IF var på besøg på Riisvangen endte det dog med en 2-0, så spillerne har ganske fine minder fra det aarhusianske. I det opgør stod Christian Nissen bag begge Ringkøbing IF-scoringer, og det kommer med garanti ikke til at ske denne gang. Den høje angriber skiftede nemlig til Aarhus Fremad forud for denne sæson, og morgendagens opgør kan blive det første gensyn med Christian Nissen, der sad over med karantæne i sidste opgør. 

Og det er givetvis en god idé for Ringkøbing IF-spillerne at holde et vågent øje med den tidligere holdkammerat, der er topscorer for Aarhus Fremad i indeværende sæson. 18 gange har Aarhus Fremad nettet i denne sæson, og Christian Nissen har stået for syv af disse, og mon ikke Ringkøbing IF-forsvaret vil gøre alt, hvad de kan, for at det forbliver på det antal efter morgendagens kamp.

Ringkøbing IF-angrebet kommer dog også på en lille udfordring. I hvert fald har Aarhus Fremad lukket færrest mål af alle hold i puljen med blot ti indkasseret mål i 14 kampe, og det er med at være skarp i begge felter, hvis man vil have point med hjem til vestkysten.

Det bliver også et Ringkøbing IF-angreb, der får Lennard Lauridsen tilbage i folden efter endt karantæne, og foruden et par langtidsskadet spillere tager holdet øst på med den stærkeste trup muligt. 

Når Ringkøbing IF er på besøg i Aarhus-området, så plejer der samtidig at være en fantastisk opbakning fra eksil-vestjyder, og det håber vi selvfølgelig på at se igen i morgen, hvor der er fri entré på Riisvangen.

Opgøret fløjtes i gang klokken 14:00 i Aarhus, og kampen kan selvfølgelig følges via Facebook og Radio Max. 

Kampen kan også ses live via følgende link: https://mycujoo.tv/video/aarhus-fremad?id=22992.