De nye: Jules Youmeni

Jules Youmeni voksede op i Cameroun, lidt uden for landets største by Douala. Han spillede altid fodbold som barn, og blev tidligt en del af landets måske største fodbold ikon Samuel Eto'os akademi. 

Youmeni sætter stor pris på akademiets rolle i hans tidlige fodboldopvækst, "De hjalp med alt, jeg gik aldrig sulten i seng, jeg spillede fodbold på højt niveau og fik lov til at spille fodboldturneringer i hele verdenen. Jeg er utrolig glad for den mulighed Samuel Eto'o har givet mig og mange andre unge fodboldspillere i Cameroun". 

Allerede som 15-årig røg Jules Youmeni videre fra akademiet hjemme Cameroun, da han blev en del af SIMA Golds akademi i Orlando. I USA gik han på Montervede High School og spillede samtidig fodbold på akademiet. Her voksede Youmeni både som menneske og fodboldspiller, tiden gjorde ham klar til den første professionelle kontrakt. Den mulighed fik han kort efter han afsluttede sin High School 2017. 

Den 1. december 2017 stod Orlando City nemlig klar med en kontrakt til den 19-årige back. Desværre havde Youmeni svært ved at tilkæmpe sig fast spilletid på klubbens 1. hold, som på daværende tidspunkt talte den tidligere AC Milan og Real Madrid stjerne Kaká. Derfor blev det kun til 6 førsteholdsoptrædener.  

I sommeren 2019 stod en spansk klub klar med en kontrakt, men lige inden den blev underskrevet henvendte en dansk agent sig på vegne af den danske 1. Divisions klub FC Roskilde.

Youmeni nåede to officielle kampe for klubben, men tiden på Sjælland blev præget meget af den verserende match-fixing sag der hærgede i Roskilde. Så i januar 2020 stod Youmeni og manglede en klub, og så endte han i Ringkøbing IF. 

Fakta:

Jules Youmeni
Født: 29. juni 1998
Land: Cameroun 
Højde: 173 cm
Position: Back
Foretrukne ben: Begge
Tidligere klubber: SIMA Gold, Orlando City og FC Roskilde
Yndlings klub: Marseille
Idol: Serge Aurier