Comeback til Andreas Bonde

Onsdag aften spiller RIF den på papiret sværeste udekamp i sæsonen.

Hedensted IF er vært for et RIF-mandskab, som skal forsøge at rejse sig efter 2. halvlegs kollaps mod Kolding Boldklub, hvor gæsterne på Green Arena blot brugte et minut, via to foræringer, til at ændre 3-1 til slutresultatet 3-3.

- Det bliver selvfølgelig en vanskelig opgave for os, men det er da dejligt, at de også kun må stille med 11 spillere, siger RIF-cheftræner Claus Christiansen med et skævt smil.

Han noterer sig, at opgøret bliver Hedensted IF's første på græs, og som Claus Christiansen siger, er det bare noget andet end kunstgræs.

- Det ændrer dog ikke ved, at Hedensted IF er et stærkt hold, og der er naturligvis en grund til, at de fører rækken suverænt. I den omvendte kamp spillede vi 2-2, og selv om vi i perioder var på hælene, skabte vi også muligheder, fordi spillerne arbejdede stenhårdt, så jeg er sikker på, vi kan drille dem igen.

Han kan glæde sig over et længe ventet comeback i truppen, da Andreas Bonde efter en længere skadespause atter har fundet topformen, og ligeledes glider Daniel Kristensen ind i truppen igen efter endt karantæne - til gengæld er Lauge Olesen i skammekrogen efter sin advarsel mod Kolding Boldklub.

Det giver følgende RIF-trup: Simon Brogaard, Brian Andersen, Klaus Moesgaard, Jeppe Graversen, Johan Søndergaard Larsen, Lennard Lauridsen, Dennis Juelsgård, Anders Vesterbæk, Johannes Paustian, Tobias Plauborg Jensen, Mikkel Kjeldstrup, Casper Jessen, Anders Vestergaard Larsen, Kristian Bilberg, Christian Pinholt, Andreas Bonde og Daniel Kristensen.

Opgøret i Hedensted spilles klokken 18.30, og det er grundet Corona-restriktioner fortsat uden tilskuere.